Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Балканският бабаитлък
Автор: slivenski   
Дата:   29-10-08 20:06

Поводът да пусна тази тема са две случки от шофьорското ми ежедневие. И двете станаха днес. [smilie21]

Отивам на работа сутринта и се опитвам да направя завой на 15 метра от дюкяна... И там, точно на шосето, където трябва да мине десният ми калник, барабар с 1500 кила ламарина, стои едно братле и ме гледа лошо... Гледа ме лошо и упорито отстоява правото си да бъде прегазен, но да не се "помести" и да се качи там, където му е мястото като пешеходец - на тротоара. Та, заобиколих го, както се казва "изотзадзе", с повишено внимание, като проследих в огледалото си за задно виждане упорития му поглед на разгонен коч, придружен от помръдване на устните му, което оставяше малко съмнения, че споменава мои роднини по права линия... [smilie21]

Втората случка беше вечерта. Пак на пътя. Но този път главното действащо лице беше индивид с неопределима възраст, шофиращ автомобил неопределима марка. Този субект ме засече отпред, като ми запуши пътя да завия на зелен светофар надясно, за да може да са престрои за завой наляво, където все още светеше червено... В отговор на справедливия ми клаксон /аз имам хубав клаксон/, казващ му "Къде, бе, п.тко? За да минеш 2 метра напред, спираш колона от 20 автомобила!" въпросният хуманоид се обърна, изнасяйки поне 63% от туловището си назад и в моя посока, размаха средни пръсти и с буквално разчекната от злоба физиономия забълва псувни, от които биха се засрамили агитките от ултраси на всички столични футболни клубове, взети заедно... [smilie21]

Та се питам, не е ли една от причините за незавидното ни битие /като нация, не като индивиди/ точно балканската ни простащина и арогантност? Не си прав, ама те ли ще ти казват... Я, им тегли по една, нихната мамица, и с глей кефа... [smilie21] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Балканският бабаитлък
Автор: Amigo   
Дата:   29-10-08 20:09

офф, това е сиво всекидневие бе [smilie18] [smilie18] [smilie19] [smilie19] само не знам кой ден ще се сдавим с някой коч, щото дори и на нормалните хора като мен им прегаря бушонът [cool] [smilie5] [smilie5]

Автор: hash   
Дата:   29-10-08 20:11

Трябва да се научиш да пропускаш да се ядосваш за такива неща иначе ще си докараш срив на нервната система.. прекалено често се случват.

Дата:   29-10-08 20:12

slivenski, онзи ден следобед къде 17.30 в лудницата карам към Японския, ама по оная натоварена уличка дето отива от Спартак нагоре и по която само 2 коли се разминават[smilie8] То горе на връо някаква хиена с Кайен, идваща отсреща, изведнъж завива в мойто платно и почна да паркира срещу мен от мойта страна [smilie18] [smilie18] и ми прави и знаци да съм я изчакал да си паркира добитъка [smilie19] [smilie19] отворих джама и й теглих една сочна до не помня кое коляно, но това не помести добитъка и хиената си го остави там [cool] та простотията в България е на много високо равнище [smilie19] [smilie19] ей това понякога ме кара неистово да си вдигна чукалата от тук, ама айде де [smilie9] [smilie9]

Автор: fundamental   
Дата:   29-10-08 20:13

"Къде, бе, п.тко? За да минеш 2 метра напред, спираш колона от 20 автомобила!" въпросният хуманоид се обърна, изнасяйки поне 63% от туловището си назад и в моя посока, размаха средни пръсти и с буквално разчекната от злоба физиономия забълва псувни, от които биха се засрамили агитките от ултраси на всички столични футболни клубове, взети заедно..."

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] slivenski виж там с ХП се съберете и вземете с вас Бастилиус [smilie18] [smilie18] [smilie18] интересно ги преставяш нещата [smilie5] [smilie24] [smilie21]

Дата:   29-10-08 20:19

Абе, аз не че се ядосвам... Даже много спокойно ги приех нещата... Слушам си музичката, пуша си цигарката, карам си спокойно с трафика... Няма де да ида... И некъв такъв като ми се яви... Понякога се впечатлявам, ама знам, че няма какво да се направи... Исках само да споделя... Да ми мине нервата... [smilie21]

Автор: samara   
Дата:   29-10-08 20:21

те като мърдат устни, мърдай и ти [smilie24] [smilie18] ...кой те знае кво казваш [smilie18] [beer]

Автор: djogata   
Дата:   29-10-08 20:22

Абе, имам чувството че по Софето всички карате с отворени прозорци - как успявате да проведете такива задълбочени разговори [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-10-08 20:23

samara написа:

> те като мърдат устни, мърдай и ти [smilie24] [smilie18] ...кой
> те знае кво казваш [smilie18] [beer]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] стига бе, ще вземат да помислят, че химни за тях пее [smilie19] [smilie19] [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-10-08 20:24

Караме с отворени прозорци, за да дишаме чист витошки въздух... [smilie18] [smilie21] [smilie21]

Дата:   29-10-08 20:25

амиго, ти не се обаждай [smilie8] ...теб разни девойки от КАТ ти взимат номера за почивните дни [ezik] [smilie18] [beer]

забелязвам последната година, че жените стават все по-агресивни и нахални - независимо каква кола карат, а същото се отнася и за пешеходците [cool] [cool] [smilie8]

То и без друго бая народ си върви /шофира/ и мърда устни... Не знаеш на каква луда сачма ще попаднеш вече... [smilie18] [smilie21]

Дата:   29-10-08 20:27

...жените напоследък карат джипове, поне красивите такива [smilie21]
...нямаме шанс срещу два тона желязо и щипка мозък, факт [ezik] [smilie18] [beer] [thankyou]

Дата:   29-10-08 20:28

Сливенски, говорят по хендсЪ-фрито ве, затова мърдат устни [smilie5]

Дата:   29-10-08 20:30

вчера едно диване говори по телефона, не по хендса [smilie8] ...в най-лявата лента, святкам му едни ксенони барабар с халогени [smilie3] ...тоя взе, че се обърна назад [smilie8] ...все едно огладалата са измислени за някой друг [smilie10] ...кво да му искам на такъв, той просто не е за там [ezik] [smilie18] [beer] [thankyou]

Дата:   29-10-08 20:31

samara написа:

> ...жените напоследък карат джипове, поне красивите такива
> [smilie21]
> ...нямаме шанс срещу два тона желязо и щипка мозък, факт [ezik]
> [smilie18] [beer] [thankyou]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] баси, тия са като динозаврите, мамка им [smilie18] [smilie18] [smilie19] [smilie19] ама противното е, че стават все повече и с по-малко мозък [smilie5] [smilie5] [smilie9] [smilie9]

Автор: nodoubt   
Дата:   29-10-08 20:31

днеска се изнервих на два пъти

на светофар един камион зад мен ми пусна дълги светлини премигвайки преди това и ми освети животеца , настоявайки да тръгна преди да е светнал дори жълтия сигнал , анонсиращ зеления такъв [smilie19]

навръщане преди малко едно ауди се спука да бибка зад мен при преминаване на кръстовище с ляв завой , докато чаках пешеходците да пресекат пешеходната пътека ( можеби се предполагаше че трябва да мина през тях [smilie11] ) [smilie19]

та тия изнервените и бързите , знаете за къде бързат нали [smilie8]

ЗА толерантност и добро отношение на пътя [smilie24]

Автор: fundamental   
Дата:   29-10-08 20:34

na men mi izpu6wat bu6onite w takiwa situacii, slizam i mu spiram farowete na toq VAG fen selqnin prost s drugi dumi [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   29-10-08 20:34

амиго...лошото е, че е обратна пропорционалността, колкото е по-тъпа кучката, толкова е по-голям джипа [smilie21]
П.П...обаче те не са виновни, всичко е от глупостта...на мъжете, факт [smilie21]
едит:...редно ли е човек заради едма кожена дупка да заложи на риск живота на хиляди хора [smilie19] [smilie18] [beer]

Публикацията е редактирана (29-10-08 20:37)

Дата:   29-10-08 20:37

В Швеция карат много спокойно [smilie7]

Само дето по магистралите засичат много често - престрояват се внезапно от дясна в лява лента, точно пред някой, който си кара в лявата [smilie18]

Дата:   29-10-08 20:37

Автор: nodoubt
Дата: 29-10-08 20:31
....

ЗА толерантност и добро отношение на пътя
-----------------------------------------

Абсолютно... Аз напоследък се опитвам да работя по въпроса... Например, не карам с повече от 60 км/ч в града... Не псувам /опитвам се/ в колата... Винаги давам предимство на пешеходците на пешеходна пътека и почти винаги, когато пресичат неправилно... И така, малко по малко, човек си изгражда система на шофиране... В смисъл, променям системата си, че съм шофьор от 1989 година... [smilie24]

Автор: nodoubt   
Дата:   29-10-08 20:38

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: athom   
Дата:   29-10-08 20:41

Това не е само по пътя. Почти навсякъде е.

Дата:   29-10-08 20:44

Атом, като казваш "почти навсякъде", къде не е? [smilie5]

Защото от фразата "почти" може да се извадят изводи, че има и изключения [smilie7]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.