Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 И това доживяхме да чуем
Автор: Стефан   
Дата:   28-10-08 22:22

Тази вечер в "По света и у нас" чухме едно, бих казал много показателно изказване [smilie8] Ставаше въпрос за това че ЧЕЗ нямат възможност веднага да изпълнят заповедта за прекратяване на 3-месечното отчитане на тока. На пръв поглед супер маловажна подробност, хубаво де, да ги изчакат, какво да ги правят като си уволниха инкасаторите и като кой знае колко им е дървен софтуера и колко време ще го кърпят за да си сменят отчетния период [smilie8] Обаче вижте какво показателно за манталитета на голяма част от хората добрали се до отговорен пост в България обяснение изстреля Константин Шушулов:

Константин Шушулов – председател на ДКЕВР:
"Ако щете и по една съвсем обективна причина, че ЧЕЗ, ако не знаете, е държавна компания на Чехия, може би най-голямата държавна копания и, ако не знаете, да ви кажа, че от 1-ви януари Чешката република поема ръководството на ЕС. Конфронтация през ЧЕЗ с Чешката република мисля, че най-малко е подходяща за един такъв въпрос какъвто е тримесечното отчитане".

Много хора се чудеха, що за приватизация е това, когато държавното "Електроразпределение ЕАД" се продава на подобно чуждо също държавно дружество, а именно чешкото такова, както и на някои други пак държавни, а то каква била работата - ами за да може после да се свиват като мишки пред "международното положение" [smilie22]
След такова изказване, единственото което виждам е, Шушулов да го направят министър на външните работи - след като така се е загрижил за българо-чешките отношения, направо си представям как ще защитава българските интереси при преговори с такива държавици като САЩ и Русия [smilie22]

Отговори на това съобщение
 Re: И това доживяхме да чуем
Автор: Amigo   
Дата:   28-10-08 22:25

този е пълен кретен [cool] [smilie23] за съжаление не е единственият [cool]

"Не е възможно да няма ново поскъпване на парното през този отоплителен сезон, защото иначе топлофикациите няма да издържат", заяви председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) проф. Константин Шушулов.
По кво е професор тоя?! [cool] По кретенизъм ли!?![smilie23]

Автор: georgi969   
Дата:   28-10-08 22:36

НЕ СМЕ НАРОД

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

1875

Автор: sun   
Дата:   28-10-08 23:21

Еиииии-я се стегнете. В тия 100% народ има 10% здрави и корави. Намирайте се и се обединявайте и помагайте един на друг. Да видите как хубаво се живее тук тогава. И аз така правя и затова работя.[smilie24]

Публикацията е редактирана (28-10-08 23:23)

Автор: asahi   
Дата:   28-10-08 23:44

Това не съм го чувал и не желая да го коментирам.
Извод: Не е късно да се поправят в рамките на ден, максимум - два.

Автор: MartinEden   
Дата:   28-10-08 23:52

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: likeduh   
Дата:   29-10-08 07:40

.....а другарчето с моторетката:
"...развитието на България надмина и най-розовите ни сънища......."...е..х го в импотентния....

Дата:   29-10-08 07:48

MartinEden написа:

> сутринта Уфчаруф ми напълни душата, каза, че доходите на
> обикновения човек са се повишили два пъти спрямо инфлацията
> [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie18] [smilie19]

мдааа, ако червената овца се има за "обикновен" [cool]може и 3 пъти да му е увеличението на доходите [cool]

Автор: slivenski   
Дата:   29-10-08 08:31

Е, няма как братче... Тия наистина си правят, каквото си искат, защото знаят, че ние няма какво да направим... Не можеш да се откажеш от парното, да не ползваш ток, вода и прочие... 21 сме... [smilie21]

Но ако перефразирам шопската поговорка, "както и да се въртим, държавата все ще ми е отзад"... Само се питам, така и така държавата ще ме клеца, но поне не ли по-добре да отида в държава, с която преди това малко да се поцелуваме... Да се почувствам и аз човек, дет се вика, а не плащач... [smilie21] [smilie21]

Коя ли е тази държава...? [smilie8] [smilie21] [smilie21]

Автор: MartinEden   
Дата:   29-10-08 08:53

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   29-10-08 08:56

[smilie5] [smilie5] [smilie19] [smilie19]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.