Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Румънските потайности
Автор: g06ky   
Дата:   27-10-08 20:20

Румънските потайности

[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Румънските потайности
Автор: IvoZafirov   
Дата:   27-10-08 21:36

E и кво?

[smilie21]

Който е ходил по Влашко знае как седят нещата. Който не е дзяпа картинки и цъка с език.

Автор: juliof   
Дата:   28-10-08 09:18

Има интересни картинки...но дотук!!!
Израстнал съм на Дунава и да, едно време си беше цигания в Румъния....В момента са много, ама наистина много по-напред от нас по развитие, заплати и най-вече МАНТАЛИТЕТ. Не може да се отрече, че икономиката там /както и тук/ е съсредоточена в по-големите градове. Имам много близки хора, които имат бизнес в Румъния и да са живи и здрави им върви. Това, което казават е, че няма мутри, няма рекет, държавата не пречи, а помага...направете разликите????
Най-ме беше яд преди години станишев/с малка буква/, обясняваше как Румъния ни дърпала назад. Те тогава пенсиите бяха по 400 Еуро, а заплатите гонеха 1000, пак Еуро.
Айде със здраве, и нали знаете, "..от Искъро по-дълбоко, нема"

Автор: Chitsujo   
Дата:   28-10-08 09:47

От известно време насам обмислям вариант, в който да отида да работя в Румъния за някоя БГ фирма, която е избягала натам от тук. Срещнах се на панаира в Пловдив с такива българи, които се преместили по този начин натам и не се оплакваха

Автор: Vatman   
Дата:   28-10-08 10:04

Скоро пътувах до Букурещ и въобще не съм очарован. На границата, а и никъде по пътя (спирахме на поне 5 бензиностанции) нямаше винетки. Масово нарушаване на правилата на движение, наистина масово...

Букурещ е пълен хаос. В задния двор на парламента им е пълна кочина, снимал съм го, но няма да го показвам. Хотела, в който отседнахме - Ибис, точно до парламента веднага ни нападнаха сводници...

Повечето квартали приличат на Коньовица, има панелни комплакси н все още неасфалтирани алеи... иначе бизнас районите са лъскави, но какво от това като на 2 преки си е въпросната Коньовица... мога още много да споделя, имам и снимки... изобщо не се покри с очакванията ми...

Публикацията е редактирана (28-10-08 10:05)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.