Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какъв велосипед да купя на второкласник.
Автор: cameraman   
Дата:   26-10-08 19:10

Много са ги вдигнали пущините... Допреди година в Метро и Практикер бяха по стотачка.. Сега са на двойна цена и пусто като купувах 580ЕХ2 не ми свидеше, ама за колело... Та така... сега раздъждавам... Драг или крос или спринт......... Мъка мъкааааа.... Дали сега да купувам, щото напролет да не ги вдигнат....????

Отговори на това съобщение
 Re: Какъв велосипед да купя на второкласник.
Автор: nodoubt   
Дата:   26-10-08 19:11

за коледа [smilie3] [beer] [smilie5]

Дата:   26-10-08 19:12

Става дума за голямо колело 26"

Автор: wizy   
Дата:   26-10-08 19:37

drag

Автор: lucky   
Дата:   26-10-08 19:45

Не мъчи детето. Купи му 24".По маневрено е и за него е по добре....а и ще го кара пълноценно поне 3 години....
Аз за дъщеря ми взех Drag Tomahawk.Не е нищо специално но става за начало...[smilie24]

Автор: flamm   
Дата:   26-10-08 20:27

Не ги разбирам тези числа, обаче голямо колело за второкласник... Може и да е едро детето, де.
Има едни, малко по-малки са от големите, дребен възрастен може да ги кара без особен проблем. До към пети клас ще го ползва, струва си, иначе ще се мъчи на голямото. Марката е без особно значение, всичко под 700 лв. е общо взето един дол дренки.
Аз карам Крос, имаме още две, обаче не им знам марките - не са ми удобни и не ги карам. Кроса бива, здраво е колелото, но не е върха на сладоледа. Ама и аз не го карам всеки ден.

Дата:   26-10-08 20:27

След доста обикаляне аз се спрях май на Драг инстинкт размер М - бил най-малкия 26" формат

Автор: alsash   
Дата:   26-10-08 20:30

отивай при ДЖЕРИто...в края на ул.Хан Крум ,близо до Арменската църква.....ще те консултират най-добре ,а и избора е най-голям!........вервай ми

Автор: flamm   
Дата:   26-10-08 21:00

Най-важно е на детето да му харесва и да му е удобно. Ако не умее още да кара, поне да го харесва, щото иначе може и да не го ползва. Смешно е, обаче и при малките има някакви странни моди, иди ги разбери ...[smilie18]

Автор: E.Stanev   
Дата:   26-10-08 21:14

Задължително твърдак, ако ще го кара в града, още по добре и ако може и с преден амортисьор. Не му взимай евтино колело със заден амортисьор, защото добрите байкове в тоя клас са над 700лв. По добре алуминиева рама, която е по лека и колелото ще се кара много по лесно.[smilie24]
Поискай съвет и във http://www.mtb-bg.com/

Автор: tan4o   
Дата:   26-10-08 21:19

баси, кжи са тея колелета за по 1000лв, те колкото една кола[smilie11]

Дата:   26-10-08 21:34

Благодаря са съветите..

Автор: kkkolelo   
Дата:   26-10-08 21:40

Щом си от Варна иди във Велос - до сп. Стадиона (ориентировъчно все едно идваш от Златните по магистралата и завиваш надясно към градския стадион и точно преди да завиеш поглеждаш надясно - под една нова сграда - изкарани са отпред на рампата). Собствениците са бивши състезатели, и досега участват в разни кросове, около тях винаги има една тумба юнаци скачат разни препятствия). Колкото повече алуминий по леко ще му бъде (иначе и стоманените са здрави), хубаво е с преден амортисьор и малко повече пари за седалка "Velo" - с отвор по средата да не притиска една важна артерия м/у краката. Направи сносна конфигурация ...

Автор: davor   
Дата:   26-10-08 22:16

http://www.sportdelivery.com/catalog/popup_image.php?pID=933

Автор: SLR   
Дата:   26-10-08 22:36

tan4o , навремето като си купувах моето колело, наистина струваше два пъти повече от колата ми, сега предполагам че съотношението е същото [smile]

[beer] [beer] [beer]

Автор: Lalinda   
Дата:   26-10-08 22:57

Моето е Beretta (Horizon 200).
Купих го дни преди големия скок на инфлацията в средата на последното десетилетие на миналия век...
[smilie24]
Името му, същото като на прочутите... пистолети, предизвиква голям интерес у мъжагите... Сефтето му бе от Орлов мост (там имаше магазин за велосипеди и ски, преди време) до нас, та като спрях на тенискортовете в гората за едно питие, наоколо ми - или пък му? - се насъбраха доста зяпачи, от яките момчета...
[smilie24]

Автор: xaerial   
Дата:   26-10-08 23:28

драг [smilie24]

Автор: papi   
Дата:   27-10-08 02:42

трек [smilie24]

Дата:   27-10-08 08:18

мрак???

Автор: tofo   
Дата:   27-10-08 08:57

ДраК[beer]

Автор: Skic   
Дата:   27-10-08 09:09

Моето е RAM и в магазина струваше 999 лв., обаче го взех мнооого по-тънко за 660 лв. и то на две вноски. По принцип хич не ми дреме какво пише на рамката, важно ми е да знам от какъв материал е и с какви компоненти е оборудвано колелото.

За дете във втори клас супер скъпо колело е безмислено - няма да го оцени, а и може да му го свият ако бие на очи. DRAG е добра фирма, поне за мен са след RAM при българските марки, после нареждам SPRINT в личната ми класация. Все пак внимавай как е направена сглобката, добре да го вземеш от специализиран магазин, където хората си разбират от работата и нека ти проверят всички ключови елементи.

Точно в края на 90-те имах два байка Peripolli и Beretta и двете ставаха само за леко градско каране и най-гъзарското им беше - на първото дизайна, на второто надписа, останалото не си струваше парите. В момента бих заложил на RAM или Drag за някои модификации. За фафорити няма да говоря, защото ще трябва да напиша само Nicolai [smilie5]

Автор: ahead   
Дата:   27-10-08 10:57

аз карам cross(без амортисьори), взех си го преди 5-6 години за 130лв и съм доволен, карам си го редовно без зимата, досега съм сменил само едната външна гума, 2-3 пъти съм пукал вътрешни и един път смених задните накладки

Автор: exile   
Дата:   27-10-08 11:03

само недей лидер.
купих си такова и тва е най-тъпото нещо, което съм правил [smile]

Автор: E.Stanev   
Дата:   27-10-08 11:10

Хехе има Down Hill байкове за по над 5 хилки,да не говорим че има шосейни модели за над 10 хиляди. Въпрос на избор. За лапето Драг-а си е чиста работа[smilie5] [smilie24]

Автор: Skic   
Дата:   27-10-08 11:50

Да де, но някой пробвал ли е да кара down hill bike в града, ако ще и 20К да е... Вземай детето да пробва и ако се вярва на марки аз бих заложил на Drag като нещо добре балансирано по отношение на цена/качество. Ясно е, че за малко пари моделът за града ще прилича на крос кънтри, но ще e удобен и за шосе. Друг е въпросът, че за серизони натоварвания в планината велосипед, струващ 100-200 лева не става.
[smilie5]
Останалото са "Приказки от шипковия храст"

Публикацията е редактирана (27-10-08 11:55)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.