Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 И все пак...
Автор: sentinel   
Дата:   16-10-08 17:50

България уважава тези които й служат достойно

Има надежда за нас, защото голяма част от нас показаха, че са узрели за да бъдат общество. Лично аз съм трогнат и затова може би звуча малко патетично.

Отговори на това съобщение
 Re: И все пак...
Автор: boink   
Дата:   16-10-08 18:07

и все пак един час няма вече мнение по тази тема, докато други безмислени теми си намират спамери. нищо чудно все пак сме българи.

и по темата - евала,. получил е морална компенсация. заслужена и лична.

Автор: Chitsujo   
Дата:   16-10-08 18:10

[smilie24]

Автор: Amigo   
Дата:   16-10-08 18:13

най-големите мангали са на връо [cool] [smilie23] те са за трепане [cool]

Автор: fove   
Дата:   16-10-08 18:13

Търсене на индулгенции.Награждаващите са бивш приватизационен фонд.За коя Б-я ставава дума.Нашата или тяхната.

Дата:   16-10-08 18:22

fove, някой друг да го беше направил тогава, м? И като го направи някой друг пак ще се намери черна станция да го оплюе. Аз казвам браво за това, не ме интересува кой го е направил, жестът е важен! [smilie3]

Публикацията е редактирана (16-10-08 18:22)

Дата:   16-10-08 18:31

На мен ми прилича,въпросният "жест"досуш,на Коледните кампании на Гоце.Ако някой трябваше да направи нещо,то това е държавата,която ако я имаше,въобще нямаше да се налагат подобни жестове.В читава държава, нали се сещаш,че подобна случка,не може да се случи.

Re:
Дата:   16-10-08 18:40

Именно държавата осъди този човек. Не може едновременно да те протектират и да те обвинпват. Ей това би било лудост вече [smilie10]

Автор: sentinel   
Дата:   16-10-08 19:34

fove, темата е по повод награждаването наистина, но отдолу съм написал две изречения от себе си. в тях нямам предвид само въпросната церемония, но и кампанията, която бе подета в общественото пространство и в която се включиха различни хора и организации. имаше и доста коментари в медиите.

лично бих допълнил още, че това е един от положителните примери, при който успяхме да покажем среден пръст на корумпираната и гнусна българска съдебна система. тя използва подобни случай, хора като този - обикновени, за да трупа положителна статистика в графата "издадени присъди", от която така отчаяно се нуждае[smilie19]

Re:
Дата:   16-10-08 19:45

sentinel [smilie24]

Дата:   17-10-08 09:45

Chitsujo,нали и аз това казвам,че държава няма.И няма нужда хора,които имат голям принос за ликвидирането на държавността,да извличат дивиденти с подобни "жестове".

Автор: Todd   
Дата:   17-10-08 10:37

Да не ви казвам що няма в село цигани.....[smilie19]

https://photo-forum.net/joro/emoticons/rifle.gif

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.