Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ей това е подарък!
Автор: sail_away   
Дата:   12-10-08 23:01

https://photo-forum.net/static/forum/2008-10/prgk0412.JPG
http://photo-zona.net/images/user47061/album13041/preview/1223841254_efyz7271_foto.JPG

Въпроната изрезка е от сайта на "Фото Павильон". Интерено ми е как така canon 450d с подарък струва повече от колкото без? То какъв подарък е тогава. Хич не ми е кеф като гледам по телевизията как се опитват да лъжат хората с безумните си рекламни трикове от сорта на с натурални съставки, без консерванти, аминокиселини, вълшебни наколенки, хапчета за уголемяване на пениса, купувате 1 получавате налъно безплатно второ... и т.н. и т.н.. Мисля, че това не те трябва да се случва с лоялна и престижна фирма като горепосочената.
Не е ли по-добре да се помили за друг начин на привличане на клиенти, вместо със евтинки лъжи. Знам, че тия неща не са от сега и не са само в България, и че това не е кой знае, какво, но все пак е хубаво да знаят хората, какво купуват и какво точно плащат.

Отговори на това съобщение
 Re: Ей това е подарък!
Автор: джъмбо   
Дата:   12-10-08 23:07

сметни колко струва един 50мм и тогава се нерви...
има си подарък в цената (вярно може да не е 100% от цената но си е сериозна отстъпка (около поне 50% от стойноста на обектива))

Автор: IvoZafirov   
Дата:   12-10-08 23:09

ем начи с намаление е, а не е подарък [smilie8]

Автор: nabis   
Дата:   12-10-08 23:09

Здравейте,
Това е стара промоция, която не е била свалена /наша грешка/, благодаря ви сърдечно за обърнатото внимание.

Автор: Amigo   
Дата:   12-10-08 23:10

а нещо старо за подаряване нямате ли? [smilie8] [smilie8] 70-200 VR например [smilie5] [smilie5] [smilie3] [smilie6] [smilie6]

Автор: джъмбо   
Дата:   12-10-08 23:17

имам каталог на 70-200 вр за подаряване [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Amigo   
Дата:   12-10-08 23:20

джъмбо написа:

> имам каталог на 70-200 вр за подаряване [smilie18] [smilie18]
> [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[ezik] [ezik] [ezik] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.