Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 НАЗДРАВЕ!
Автор: PeterPAN   
Дата:   12-10-08 17:27

Току що в ръцете ми избухна една бутилка първокачествен гроздов сок [smilie5]

Кухнята стана много фешън, ако не хареса на жената ще трябва да сменям тапетите. Чудя се плочките дали да ги забърша или да ги оставя да са си в тон с тапетите[smilie11]

Да не говорим за МАРКОВИЯ ми потник Версаче, ще го запазя за поколенията, кой знае след време на някой аукцион може да стува колкото последен модел ФФ ДСЛР с 600/ф0.5 обектиф[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: НАЗДРАВЕ!
Автор: tnt   
Дата:   12-10-08 17:29

[beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: loveforever   
Дата:   12-10-08 19:34

О, тези са от най-атрактивните модернизации на интериора.

Аз имам спомени от един доматен сок. Преди доста години, още по времето на социализма на баба ми и казали страхотна рацепта за стерилизиране на доматен сок - пълни сока в стъклени литрови бутилки, слага, едно хапче аспирин, затваря и готово. Тя така и направила. Приготвила няколко бутилки и ги подредила чинно в мазето. Накъде в средата на зимата вуйчо ми попада на сока и решава да пробва да види за какво става на въпрос. До проба така и не се стигнало, защото имал неблагоразумието да остави бутилката малко по-грубо на масата. Нещото вътре само това и чакало за да излезе на свобода. Резултата бил на лице точно след 2 секунди - прекрасно декорирана кухня в червени доматени петна и семки, които деликатно се плъзгат надолу.
Като бонус следвало основно пране на дамаски и килими, миене на шкафове и посуда и пребоядисване на кухнята.

Автор: stzz   
Дата:   12-10-08 19:41

Абе хора, научете се да отваряте капачките на бутилките със зъби-гаронтирано 0% загуби.

[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.