Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Елитни спортисти реват за базите в Б-я....
Автор: lumix   
Дата:   11-10-08 19:48

...преди малко в БТВ, показаха как се облакват от базите в които тренират (бази в Б-я)!

Били са много добри преди 10г....но сега са занемарени. Инересно ми е колко от Вас са сапричастни към този въпрос.

Отговори на това съобщение
 Re: Елитни спортисти реват за базите в Б-я....
Автор: apollo   
Дата:   11-10-08 20:07

А ти ревеш ли за по-хубава техника и по-хубави снимки [ezik]

Или пък някои може да реват за повече кръчми, хотели, дворци и такива ми ти [cool]

Ами да, то спорта е безмислица! По-добре децата да се дрогират и развращават на воля без никакви идеали а за нас кръчми, клюки, Сръбска музика и онова [smilie8]

Какво искаш да кажеш с темата [smilie11]

Автор: Императорът.   
Дата:   11-10-08 20:11

Без масов спорт няма да има елитен, а още по-лошото е, че децата ще бъдат тлъсти, дрогирани и кекави и болни !!!
В държавата има достатъчно пари, за да се възроди спортът на всички нива - пари, които благодарение на едно ново, по-здраво и жизнено поколение, ще се изплатят... но спортистите са малко, а децата не могат да гласуват - затова парите отиват за избирателите на ТЕЗИ управляващи - пенсии и мангали.

Нещастна България !!!!

Автор: Marillion   
Дата:   11-10-08 20:14

Още една причина тия боклуци от правителството да си ходят.

Не може всичко да се разпада. Няма къде да пратя детето си да потренира. Залите ги превърнаха в дискотеки, открите площадки в заведения. Писна ми....

направо полудявам от безхаберието

Автор: samara   
Дата:   11-10-08 20:23

Marillion , ти пък оня ден се ожени [smilie8] ...стана ли детето за тренировки, баси как върви времето [smilie21]
...прочее: най-бързо растели чуждите деца [smilie24] [smilie5] [beer]

Автор: Amigo   
Дата:   11-10-08 20:26

Масовият спорт е важен, другото е изгъзица [cool] [smilie25]

Дата:   11-10-08 20:32

амиго, кво значи важно бе [smilie8] ...мен насила като ме карат да се дърпам на въже с добитъци дето са ги взели точно за това, пък аз нали уж заради ума съм там [smilie8] ...редно ли е ? [smilie8]
...абе всеки да си решава сам, на мен не ми се дават пари от моите за спорта, ама може и да си е редно де [smilie8] ...ако знам, че не ги краде някой някъде по пътя [smilie21]

Автор: Amigo   
Дата:   11-10-08 20:34

Движението е важно нещо за човека [smilie8] [smilie25] [smilie5] Иначе парите трябва бъдат контролирани, ама у нас таквъз филм нема [cool] [smilie23]

Автор: Императорът.   
Дата:   11-10-08 20:37

Амигов - то като има силен масов спорт, "изгъзицата" ще си се развие от самосебе си. Ако поне 68% от децата спортуват активно, няма начин да не се родят шампиони измежду тях.
Това ме сети един трагико-комически случай от едно училище дето преподавах - имах един клас почти само момчета - повечето по-едри от мене, ама кекави, че и кухи... нашибах им двойките, те цивреха и аз им предложих да пробваме по друг начин - който иска да се състезава с мен на лицеви опори, коремни преси, набирания... ако някой ме бие, получава шестица... ужасното е, че НИКОЙ НЕ СЕ И ОПИТА !!! Плужеци !!!

Дата:   11-10-08 20:38

...уф, аман от доктори [ezik] [smilie18] [beer]

Автор: lumix   
Дата:   11-10-08 21:15

....абе и аз съм за масовия спорт, който трябва да се финансира и от държавата!

Само че от предаването излезе, че всички едва ли не (като данъкоплатци) трябва да се грижим за базите на елитните спортисти!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.