Автор: тьма
Дата: 11-10-08 08:46
о, този ли - да не беше се раждал
Най-глупавите изявления на Джордж Буш
“Той е бял” - казва на дете във Великобритания, което го моли да му каже нещо повече за Белия дом. 19 юли 2001
“Работите на три места? Съвсем по американски, нали? Искам да кажа, че е прекрасно, че го правите” -Буш разговаря с разведена майка на три деца, Омаха, Небраска, 4 февруари 2005
“За мен е чест да стисна ръката на един смел гражданин на Ирак, чиято ръка е отрязана от Саддам Хюсеин” - Вашингтон, 5 май 2004 година
“Да, Питър. Няма ли да свалиш очилата, когато ми задаваш този въпрос….? Наистина ми харесва това с очилата…За информация на зрителите тук не грее слънце” - Буш се шегува с полуслепия репортер Питър Уолстън, 14 юни 2006 година
“Никога не можеш да знаеш каква ще бъде съдбата ти - разбираш го много след като умреш” - Вашингтон 5 май 2006 година
“Мисля, че прилива на събитията…спомням си, че израстнах в пустинята, но приливите някак…лесно е приливът на събитията да смени посоката си. Аз казах ли това?” Буш в отговор на въпроса, дали събитията в Ирак се обръщат срещу Вашингтон, 14 юни 2006 годин
|
|