Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 “Всичко, което получих за Коледа е тази скапана тениска!”
Автор: fundamental   
Дата:   09-10-08 19:37

t.e. kakwi sa nai kurioznite, 6antawi, ludi, prekrasni, cenni podaryci, koito ste polu4awali [smilie5]

abe wsi4ki po interesni [smilie21]

sorry za latinicata [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: “Всичко, което получих за Коледа е тази скапана тениска!”
Автор: slivenski   
Дата:   09-10-08 20:25

Това лято сестра ми ми подари камък от планината Синай, където Мойсей е получил Десетте Божи заповеди... Постоянно си го нося в раницата /не е голям/... За мен това е много ценен подарък... [smilie21] [smilie21]

Автор: slivenski   
Дата:   09-10-08 20:26

Ето, върнах ти... [smilie18] [smilie18] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: tnt   
Дата:   09-10-08 20:27

камъчета... от любими места [smilie5]

Автор: fundamental   
Дата:   09-10-08 20:28

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] slivenski [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: tutttifrutti   
Дата:   09-10-08 20:37

веднъж за именния ми ден(който е и Коледа[smilie5] )получих от тогавашната ми съквартирантка една порцеланова камбанка.Нямаше вътре джаджа, която да я кара да звъни, но пък имаше дръжка[smilie8] Така и не разбрах за какво се предполага да я използвам... няколко месеца след това я назначих за пепелник, но и за това не беше удобна, защото дръжката пречеше да се обърне обратно и да се застопори...
много безсмислен подарък всъщност. а и беше май за отбиване на номера, а аз така хич не обичам.[smilie21]

Автор: Снежанка   
Дата:   09-10-08 20:44

Подаряването на бижута е нещо стандартно, та на бала ми на фона на класическите злато и сребро изпъкна сребро проба 999 - може да не е уникално, но не знаех, че съществува, и мисля, че е жест на особено внимание. Всъщност много обичам малките подаръци без конкретен повод. Само и аз да се сещах по-често да правя такива...[smilie8]

Публикацията е редактирана (09-10-08 20:44)

Дата:   09-10-08 20:48

аз правя[smile] най обичам да е без повод и нещо дребничко, защото така е по-радващо и трогателно.

Автор: Снежанка   
Дата:   09-10-08 20:48

[smilie24] [smile]

Автор: MartinEden   
Дата:   09-10-08 21:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: nsirakov   
Дата:   09-10-08 21:16

преди 4 години и някоко дена жена ми ми подари един турбозуум сапунер... ако знаеше какаъв таралеж си вкарва надали щеше да го направи ;)[beer]

Автор: tnt   
Дата:   10-10-08 07:15

nsirakov [smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   10-10-08 08:57

Хм... Моята бивша тъща не знам защо все ми подаряваше с другите неща и афтършейв, ама аз не ползвам такова нещо. А веднъж ми подари и пижама, нещо, което също не ползвам.

Автор: dobriquet   
Дата:   10-10-08 09:39

За абитуриентския бал..група досадни бабки от входа се домъкнаха с подарък-дезодоранти и парфюми..до един за жени. Свършиха работа подарих ги на майка ми.
А преди месец колегите ме изпратиха и един от подаръците бе пижамка за три-четири годишно хлапе, която да си обличам преди лягане на новото ми място:)

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   10-10-08 09:45

На рождения ми ден преди месец - метла с дръжка. Освен, че летях с нея цяла нощ и се чудех как по дяволите да я набутам в таксито [smilie18] я закарах на вилата, за да си изкара заслужената пенсия като истинска метла [smilie5] [thankyou]

Автор: Brida   
Дата:   10-10-08 09:49

Май съм нямала досега подарък, който да ме докосне "по-особено"... [smilie11] (ама съм и аз една претенция!) [smilie25]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   10-10-08 09:51

На майка ми една нейна... "приятелка" идва ненадейно в деня на рождения и ден и и подарява обичайния комплект сапун, шампоан и... чорапи да речем с думите: "Виж пробвай този шампоан, аз го пробвах (за същата опаковка става въпрос), но се обринах... Ама опитай де, то си е до човек." ;)

Автор: MartinEden   
Дата:   10-10-08 09:52

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Lalinda   
Дата:   10-10-08 19:19

Аз отказвам всички и всякакви подаръци...

Майка ми обаче много държеше да ми подарява по нещо за рождения ден и й бях казала, че В КРАЕН СЛУЧАЙ мога да приема четка за зъби.

Получих я в комплект с превъзходно ЧЕРВЕНО ДАНТЕЛЕНО БЕЛЬО!

Майка ми казваше и че НИКОЙ НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ЛОШ, ТА ДА НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОРТА ЗА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН!
[smilie24]

Отказвах и отказвам подаръци, понеже се изненадвам до каква степен дори близките и приятелите ми НЕ МЕ ПОЗНАВАТ!
Всъщност, някъде около 1991 година престанах и да празнувам рождените си дни... Измъквам се и ходя по пътешествия (така де, подаръците-пътешествия са единствените, които не отказвам).

Случвало се и ако някой пожелае да ми подари нещо, да НАСТОЯВАМ ДА ГО ПЛАТЯ ЛИЧНО. Не обичам да съм зависима от подаръци.

За 25-ия си рожден ден получих обзавеждане за стаята ми, след което моментално заминах в чужбина и се върнах след много години...

Най-невероятният и мил подарък, който съм получавала, е половин вафла от брат ми, завърнал се от първия си лагер и купил подаръци на майка ми и баща ми (шнола за коса и нож!) и забравил за мен... Изведнъж майсторски бръкна в джоба на шушляка си (бе около 8 годишен) и ми подаде по братски половин вафла, казвайки: А това е за теб!
Помня го и до днес! Бе в 4.30 ч. сутринта на Подуенската гара, кой ли би го забравил!
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Ах, да, и това, за 8 март на не помня вече коя година мой приятел грузинец ми подари зелена чушка! В Санкт Петербург това бе голяма рядкост през зимата! Струваше ми се глупаво да я изям, затова я разделих наполовина и му дадох половината. Той обаче я раздели отново наполовина, после половината отново наполовина и т. н., и т. н. Накрая се оказа, разбира се, че съм изяла цялата чушка (математиците ще се сетят как е станало!). Бе изумително!

Получавала съм спално бельо, което никога не съм използвала, също и син пуловер от приятелките ми, което ме изуми, тъй като никога, ама никога не нося синьо...

Неотдавна получих и няколко картини, едната бе от френска художничка, трогната от освобождаването на българските медсестри, не знаела нищо за тях преди това, и чрез тази картина - Божури срещу вятъра - искаше да изкаже възхищението си. Другите картини получих за това, че учех една възрастна (около 85 г.) художничка на някои тънкости на информатиката... Нейни картини има и във фоайето на х-л Негреско в Ница!
[smilie24]

Автор: Frida   
Дата:   10-10-08 19:24

И аз мразя да получавам подаръци точно по същата причина - изненадвам се колко зле ме познават близките ми ... [smilie2]

Автор: Grandpa   
Дата:   10-10-08 20:58

И аз вече не обичам подаръците.
Май ги разлюбих заради празниците за които е "задължително" да се дават подаръци. Мразя ги. Приемам подарък само ако не е за някакъв празник. Иначе ако ме питат какво искам за рожден ден/коледа и т.н. обикновено казвам да дадат каквото са мислили да дадат за подарък на някаква благотворителност.

Автор: Chitsujo   
Дата:   10-10-08 23:09

Ми като се правите на неразбираеми как да ви подарят адекватен подарък. Дръжте се адекватно. Аз не рева, че са ми подарили метла, а и ми отива на новата коса [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: nodoubt   
Дата:   10-10-08 23:17

ами чувството от подарения и подарен подарък е [smilie24]

Дата:   10-10-08 23:23

всъщност идеята на подаръка е да изненада и трогне,мисля.
и аз затова казах,че обичам да подарявам дребни неща без повод(както и обичам да получавам такива)-заради емоцията, не заради самите неща[smile]

Автор: nodoubt   
Дата:   10-10-08 23:25

бе друго си е двуядрено лаптопче за коледа , ей така , заради чувството и трогването [smilie19]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.