Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Искам просто да бъда щастлив
Автор: diandimov   
Дата:   09-10-08 10:14

Всеки го иска.

Както казва Амиго, всичко е суета.

Всички някой ден ще умрем.

Това че кризата обхваща целия свят означава че имаме просто ЕДНА икономика.

Америка не е мислена да бъде такава. Още тоя, дето е на банкнотите от $20 е изплатил вътрещния дълг на САЩ и е закрил ФЕД. 1800 и някоя си.

И по онова време са имали идеята САЩ да е държава на мирни фермери, с ред, законност и необремененост от стария свят.

Обаче на - евреите са навсякъде!

(Да не излезе че съм нацист?!)

Просто искам да съм щастлив. Квото и да става, ще ловя риба с каяк в Аляска, ще правя секс без презерватив, ще...
Да започнем от каменната ера!

Да измислим Биитълс отново!

Майната им на брокерите, да живее икономиката!

Отговори на това съобщение
 Re: Искам просто да бъда щастлив
Автор: stormfx   
Дата:   09-10-08 10:16

Амин [smilie5]

Автор: diandimov   
Дата:   09-10-08 10:16

Да живее международното положение!

Автор: alextu   
Дата:   09-10-08 10:25

Така или иначе САЩ е страна, създадена от утайката на Европа. Първите заселници са неудачници, престъпници, бягащи от закона и друга подобна сган.
Какво може да се очаква от такава закваска?
- избиване на коренното население на континента
- робство през 19 век, когато Европа е в културен и икономически подем
- атомна бомба, избиваща стотици хиляди невинни хора, за да докажем колко сме яки.
- Трилиони долари за бомби, напалм и поддържане на по-малки или по-големи войни, за да лапа военната индустрия и определени хора.
- Финасови машинации на високо ниво, пак със същата цел.

Нищо друго не може да се очаква от една шайка говеда и техните потомци, освен производство на все повече лайна, така че да вмиришат целия свят накрая.

Публикацията е редактирана (09-10-08 10:26)

Автор: mladenov   
Дата:   09-10-08 10:28

alextu
Да не говориш за първите заселници на Австралия.Те са били престъпници,за първите заселници на Америка имам друга информация,ама какво ли знам аз,аз само живея тук.[beer]

Публикацията е редактирана (09-10-08 10:28)

Re:
Автор: MartinEden   
Дата:   09-10-08 10:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: alextu   
Дата:   09-10-08 10:32

Да де, професори са били. Затова са избили коренното население на континента и са въвели робство през 19 век[smilie18]

Автор: ffwd   
Дата:   09-10-08 10:34

[smilie8] Mladenov - и аз се изненадах, като научих, че атомната бомба е измислена от американски учени. Виж, да - използвана за първи път по реална цел от американската армия тя е..

Re:
Дата:   09-10-08 10:34

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Avi   
Дата:   09-10-08 10:42

alextu написа:

> Така или иначе САЩ е страна, създадена от утайката на Европа.
> Първите заселници са неудачници, престъпници, бягащи от закона
> и друга подобна сган.
> Какво може да се очаква от такава закваска?
> - избиване на коренното население на континента
> - робство през 19 век, когато Европа е в културен и
> икономически подем
> - атомна бомба, избиваща стотици хиляди невинни хора, за да
> докажем колко сме яки.
> - Трилиони долари за бомби, напалм и поддържане на по-малки или
> по-големи войни, за да лапа военната индустрия и определени
> хора.
> - Финасови машинации на високо ниво, пак със същата цел.
>
> Нищо друго не може да се очаква от една шайка говеда и техните
> потомци, освен производство на все повече лайна, така че да
> вмиришат целия свят накрая.
>

>

това па е такава гигантска глупост, кръгла, колосална и неземна, че би могла да бъде написана само от потомък на шайка странстващи бандити от хиндокушките степи... аман от тъп, повърхностен, смотан и перверзен антиамериканизъм - направо се чудя от къде я кътате тая злоба и как не ви се пръска жлъчката от толкоз киселина.

Автор: IvcheTo   
Дата:   09-10-08 10:45

много сте в грешка - атомната бомба е измислена от немски учени , но не им стигна времето да я довършат - а разузнаването на УСА и правителството им създават проекта "манхатън" където им доставят информация от Германия ,а те я довършват ....

Дата:   09-10-08 10:50

Вернер фон Браун , ако не го бяха (пленили, откраднали и тн . ) нямаше да имат НИКАКВА космическа програма и ядрени бомби ..

ето по-подробно
Завършил е висшето си образование в Берлин през 1934 г. От 1937 до 1945 е директор на Германския център за ракетни изследвания в Пенемюнде на брега на Балтийско море. Създател на ракетите от серията Фау-2(V2) — ракета с далечен обсег на действие, използваща течно гориво. За превръщането на тази ракета в сериино произвеждано оръжие заслуга има и немският му колега инженер Конрад Вандемберг. Вече във времето когато значителна част от немската индустрия е унищожена от бомбардировките, Конрад Вандемберг създава и организира ракетното производството на конвейер в подземен завод,недостижим за ударите на англо-американската авиация. Освен това Вернер фон Браун е бивш член на СС - факт, който е пренебрегнат от американските политици по-късно. Архивите с тези данни са строго секретни дори и до днес. Благодарение на неговите знания и на тези на неговите колеги САЩ разработват атомните бомби над Хирошима и Нагазаки. След края на войната работи в САЩ като технически съветник към ракетната програма на САЩ. През 1950 г. е прехвърлен в Хънтсвил Алабама, където 10 години оглавява Редстоунската ракетна програма. Фон Браун е натурализиран като американски гражданин през 1955 г. В 1960 година става директор по разработката на операциите в центъра на НАСА - "Д. Маршал" в Хънтсвил, Алабама. Той отговаря за разработката на Сатурн V — ракетата, използвана в програмата "Аполо" за пилотиран полет до Луната.

и да - няма нищо , което да е създадено от американци - всичките , които са създали нещо там са пришълци , които после се наричат американци ...

Автор: IvoZafirov   
Дата:   09-10-08 10:50

Диане, тези ти думи приемам безрезервно

[beer] [beer] [beer]

Автор: seymour_sz   
Дата:   09-10-08 10:53

Диан Димов, много неприятно ми беше да прочета предходна твоя тема и начина ти на мислене в нея, но за тази - поздрави! И аз бих искал да помнем от каменната ера, ако може, ама на :-) Или както беше казвал някой: "Спрете земята, искам да сляза!"
ПП - не винаги евреите са виновни за всичко, но това още не е доказано по несъмнен начин [smilie3]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   09-10-08 10:53

Ако македонците се заселят в САЩ, официалният език на държавата ще стане американския!

Автор: slivenski   
Дата:   09-10-08 11:10

Позволете да отбележа, че Вернер фон Браун е разработвал ракетата Фау... Тя е носела конвенционален боен заряд. Американците са откраднали технологията... А руснаците разработват собствена, но пак с помощта на германски пленници от екипа на фон Браун.

За баща на атомната бомба, обаче, се смята Робърт Опенхаймер... Американец, чийто баща е имигрант от... Германия [smilie18] ... Хм... [smilie21] [smilie21]

Дата:   09-10-08 11:18

има и фау 3 - за която си траят .. тя си е била балистична ракета от всякъде - основата на съвремените такива [smile] пак немско производство на същия Фон Браун [smile]

Re:
Автор: vladomatev   
Дата:   09-10-08 11:39

На Димов май нема да върнат данъците тая година, лоша раота....ела си карай такси в България ние те обичаме....стига си мерил щастието с пари .....

Re:
Дата:   09-10-08 11:40

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   09-10-08 11:40

И аз, постигам го всеки ден в различна степен!

ИМАШ ДВА ИЗБОРА!
Автор: Chitsujo   
Дата:   09-10-08 11:41

Имаш два избора!

Джери беше мениджър в ресторант. Винаги е в добро настроение. Винаги, когато някой го попиташе как е, отговаряше: "По-добре от това не може да бъде!" Голяма част от персонала напусна, когато той реши да си смени работата... и тръгнаха с него... от ресторант в ресторант. Защо? Защото Джери умееше да мотивира хората. Ако някой от колегите му имаше лош ден, Джери винаги беше до него, за да го успокои и да му покаже позитивната страна на ситуацията. Забелязвайки това, станах любопитен. Един ден отидох при него и го попитах:"Не разбирам, никой не може да бъде позитивен целия ден, ти как успяваш?" Джери се усмихна и ми каза:"Всяка сутрин се събуждам и си казвам днес имаш два избора - добро или лошо настроение. Винаги избирам доброто настроение. Всеки път, като се случи нещо лошо си казвам имаш два избора - да бъдеш жертва или да учиш от ситуацията. Винаги избирам това да уча. Когато дойде някой при мен и почне да ми се оплаква, имам два избора - да слушам оплакванията му или да му изтъкна позитивната страна на живота. Винаги избирам позитивната страна". "Но това не е всеки път така лесно", казах му аз. "Напротив, лесно е", каза Джери - "всичко в живота се върти около избора, всеки път, когато решаваш нещо, всичко е въпрос на избор. Решаваш как ще реагираш в дадена ситуация. Решаваш как другите ще влияят на твоето настроение. Избираш добро или лошо настроение. Избираш как ще ти протече живота."Няколко години по-късно чух, че Джери е направил нещо, което е недопустимо в неговата работа. Оставил е отворена задната врата на ресторанта. От там са влезнали няколко въоръжени мъже. Докато опитвал да отвори сейфа, ръцете му треперели и не успявал да улучи правилната комбинация. Тогава един от мъжете се паникьосал и стрелял по Джери. За щастие, бързо открили Джери и го закарали в болницата. След дълга и тежка операция, той бавно се оправил. Видях го 6 месеца след случката. На въпроса как е, той ми отговори: "По-добре от това не може да бъде! Искаш ли да ми видиш белезите?" Отказах, но го попитах за какво е мислил по време на плячката. "Първото, което ми дойде на ума е, че трябваше да заключа задната врата. След като ме застреляха, лежейки на земята си мислех, че имам два избора - да живея или да умра. Реших да живея. "А не те ли беше страх", попитах го? "Лекарите бяха страхотни, през цялото време ми повтаряха, че всичко ще бъде наред. Но като ме вкараха в линейката и като им видях лицата се уплаших. Прочетох им в очите: "той е мъртъв". Знаех, че е време за действие. Там имаше една огромна медицинаска сестра, която през цялото време говореше с мен, за да ме държи в съзнание. На въпроса към какво съм алергичен и казах "Към куршуми." Всички почнаха да се смеят. Тогава им казах: "Избирам да живея, моля ви, третирайте ме като жив, не като мъртъв." Джери преживя благодарение на много добри лекари, но и заради невероятния си оптимизъм. От него научих, че всеки ден имаш избор - да се наслаждаваш на живота или да го мразиш. Единственото нещо, което си е само твое и което никой не може да ти отнеме, е твоето настроение. И ако поне малко си водиш сметка какво е то, всичко в живота е по-лесно.
Хубав ден!

Дата:   09-10-08 11:45

И да се погрижим за щастието и доброто настроение:

http://es.youtube.com/watch?v=uKTHsutc0g8&feature=related

Автор: Lalinda   
Дата:   09-10-08 12:11

Както е казал Козма Прутков, "Искаш ли да бъдеш щастлив - бъди!"

Красиво жить не запретишь (това пък го е казал Остап Бендер)!
[smilie24]

Все още нямам път оттатък Голямата вода, но не забравям, че дядо ми е бил емигрант, прекосил я с корабите преди Титаник, но върнал се тук, призован да защити Родината си (по време я на Балканската, я на Световната война). Бил единственият от групата им, който се върнал... Понеже закъснял (пътувал, все пак, с кораб обратно), когато се появил на бойното поле, войниците го мислели за дезертьор!

След войната станал кантонер.
Вероятно е бил щастлив.
На снимката - вляво.
https://photo-forum.net/static/forum/2008-10/pdml5052.JPG
http://212.36.3.59/site_pics/165/a_1137188019_Diado22.JPG

Починал много преди да се родя...
Но ако не се бе върнал обратно, нямаше и да се родя...

Автор: black_swans   
Дата:   09-10-08 12:48

Да де, професори са били. Затова са избили коренното население на континента и са въвели робство през 19 век

Робството са го "въвели" британци, франзуци, испанци и португалци, ако позволите, и то още през 16-17 в. През 19 век, след тежка гражданска война, е отмемено [smile]

Колкото до коренното население, то отношението на една част от янките към индианците, е било подобно на отношението, което имат наш`те форумни патр`ьоти и видни антиамериканци, към циганското население в България.

Явно вопроса е да се поплюе. Явно води до някакво олекване в душата [smilie11] [smile]

Re:
Дата:   09-10-08 12:52

Lalinda историята си ни я разказвала, знем ти родатата до девето коляно...даже имам чуството че е копи - пейст тоя пост...Изкефи ли те Бабкин, Димов? Айде и едно хамериканско парче да те черпа:
http://uk.youtube.com/watch?v=pRUGvArWXLk&feature=related

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.