Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за разбиращи от PC въпорс
Автор: Damajanoff   
Дата:   06-10-08 00:48

ам домашното ми PC тези дни явно от студеното, нещо е настинало и отказва да ми зарежда skype а като зареди показва, че съм онлайн ама не ми показва за никой друг, че е онлайн освен това забива постоянно като пусна да гледам нещо през Mozilla инсталирах си една антивирусна, тя намери неколко уж вируса... премахна ги ама проблема си остана... ся какво мога да наоравя, или да преинсталирам Windows ?

Отговори на това съобщение
 Re: за разбиращи от PC въпорс
Автор: H.Kostov   
Дата:   06-10-08 08:39

Първо изчисти машината от двете програми.След това качи последните им стабилни версии а не някоя нова бета.Препоръчвам ти да пробваш браузъра на чичко Гугъл.Аз много му се радвам от как го има.

Автор: NeDDRaG   
Дата:   06-10-08 08:44

Skype е капризничка относно мрежата, при натоварена мрежа понякога точно това прави - уж си свързан, а всъщност не получаваш и не ти получават съобщенията. За браузара - понякага пак е същото.

Автор: asahi   
Дата:   06-10-08 10:23

Явно от студеното сички си стоят на ПЦ-тата, джиткат и товарят мрежата. Правилно си се ориентирал.

Дата:   06-10-08 11:58

ми да ама не е точно това, значи имам една програма spybot search&destroy тя намира някакви спай, и уж ги оправя, ама не... открива някаква грешка за fast double click която не я оправя явно съвсем, защото от от самото начало при пускането на ОС зареждат всички програми и идва един момен в който трябва да си пусна интернета, някои интербет доставчици са го направили така, че да стартираш интернета си чрез шортъкът към my network place тоест, трябва да кликна два пъти и да му дам connect... е да ама точно това спря да става, клика два пъти върху иконката и нищо не става... не мога да пусна интернета... не знам... вече върви към преинстал...

Автор: asahi   
Дата:   06-10-08 12:33

Формат Цъ.

Автор: H.Kostov   
Дата:   06-10-08 13:39

Предполагам че трябва да се направи нов PPPoE протокол за свързване с доставчика ти.

Отвори Network Connections и изтри старата връзка(махни и шорткъта от десктопа ти)после горе в ляво виж има прозорец Network tasks от там избери Create a new connections.На първият прозорец давай Next,на вторият избираш connect to te Internet>>Set up my connections manual>>Connect using a broadbang connection that requires a user name and password>>появява се прозорче в което се въвежда името на доставчика>>попълваш името и паролата си>>сложи отметката на Add a shrtcut to this connection to my desktop.
С това би трябвало пак да можеш да се вързваш към сървъра на доставчика ти.
Това е инструкция само ако з ада се свържеш използваш PPPoE С потребителско име и парола за достъп.

Дата:   06-10-08 17:09

H.Kostov
ще пробвам довечера, мерси... и аз си мисля, че може да е нещо такова

Публикацията е редактирана (06-10-08 17:10)

Автор: Insight   
Дата:   06-10-08 17:21

Още ли има от тия нещастни доставчици с ПППоЕ??!!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.