Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Чуден ден за бране на боровинки...
Автор: apollo   
Дата:   04-10-08 19:22

http://nomtax.blogspot.com/2008/10/blog-post_03.html

http://www.capital.bg/show.php?storyid=558999&show=0

Тройната коалиция да се маха в родните Съветски съюз, Турция и Испания [smilie24]

Ако на Серго - КЕЛЕША мотора му не е изряден ще му намеря един Съветски "Урал" та да се пръждоса отвъд планината и у курец [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Чуден ден за бране на боровинки...
Автор: fundamental   
Дата:   04-10-08 20:39

[smilie24] za temata
[smilie23] za gei4o

Re: Чуден ден за бране на боровинки...
Автор: Lalinda   
Дата:   04-10-08 23:02

Интересно ми е колко от скиорите биха се отказали от ските в интерес на, примерно, опазването на природата?

Преди петнайсетина години бях някъде по Тодорките, без ски, в края на сезона, само с фотоапарат, и питах наред скиорите, които ме питаха защо съм без ски, знаят ли как се казват околните върхове. Не знаеха... Дори не поглеждаха към тях...

Сещам се и че почти във всяко френско или австрийско село из Алпите има доста повече писти, влекове и прочее инфраструктура отколкото където и да било у нас... Как е бил решен въпросът там, имате ли представа? Кой е защитавал Алпите?

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   04-10-08 23:48

Нямат мечки, защото са си ги затрили. Преди няколко години се появи един единствен мечок - Мечокът Ханс. Познайте какво се случи с него във високоразвитата европейска инфраструктура... Изчезна! Сигурно краси нечия камина [smilie23]

Re:
Автор: bobihot   
Дата:   05-10-08 01:34

И те са си унищожили яко Алпите...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.