Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Откога...?
Автор: Stoychev   
Дата:   28-09-08 00:21

Откога човек трябва да се срамува от това, че е върнал на притежателя намерени 50 лева? Откога това се причислява към глупавите постъпки? Извинявам се за вулгаризма, но ебахти изроденото младо поколение! [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Откога...?
Автор: tonevjr   
Дата:   28-09-08 00:22

[smilie21]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   28-09-08 00:23

що бе? кво стана?

Автор: vga   
Дата:   28-09-08 00:28

тцтц... на мен никога не са ми връщали 50 лева. може би защото никога не съм губил, или защото никога не съм имал ... [smilie5]

постъпката е похвална! никой не е забогатял с 50 лева, в днешно време и дънки може и да не си купиш с тях. а доброто дело се отплаща рано или късно. пък и чувството за доброта и гордостта от постъпката струват повече.

п.с. в интерес на истината, ако намеря 500 лева обаче, много ще се замисля дали да ги върна. [smilie8]

Автор: Stoychev   
Дата:   28-09-08 00:35

Като върнеш нещо изгубено или ако просто дадеш нещо, то ще ти се върне в пъти. [smilie24]

Автор: princess_Lia   
Дата:   28-09-08 01:44

Ако знам на кого са, 6те ги върна. Но както бях казала веднъж, ако намеря портфейла на Милен Велков, няма да му го върна.

Автор: Rollei   
Дата:   28-09-08 01:52

е па то на Милен ВелкоФФ у портфейла сигурно нема да има суха кинта ...треаа само на закуски да караш ,шотот само карти "DINNER CLUB" gold...ти закусваш ли сутрин ??? [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: BorisoFF   
Дата:   28-09-08 12:29

ми аз и 100 лв. съм връщала
нищо не може да предизвика такъв изумен поглед тип "тая не е в час" [smilie5] [beer]

Автор: tutttifrutti   
Дата:   28-09-08 12:34

да не ти разправям как в зората на мобилните комуникации намерих един бая скъпичък телефон в едно такси и как съвсем първосигнално го "върнах" на шофьора.[smilie18] После Половинът ме направи на 2 стотинки,щот ясно, че бакшишът няма да го върне на собственика...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.