Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Все по-евтинко, все по-секси... ;-)
Автор: Императорът.   
Дата:   27-09-08 03:20

Анализирайте тез две новини... вярно места различни, но... каквото става в тъпата Америка, туканка тоже става, често за злочестина...

http://imoti.investor.bg/?cat=122&id=69257

http://imoti.investor.bg/?cat=122&id=69335

Вярно, САЩ и в частност Детройт смотани места, затова давам десетократно по-голяма сума в зелено сухо за двустайно апартаментченце някъде в горната, подкриптова част на небостъргачът... и, щях да забравя - държа на южно изложение - да.[thankyou] [thankyou] [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: Все по-евтинко, все по-секси... ;-)
Автор: IvoZafirov   
Дата:   27-09-08 03:24

Момченце, ще се караме начи! защо още не спиш?

Автор: Coincidentia   
Дата:   27-09-08 04:06

[smilie18] Ухаааа, ето ги феновете милиони, не спят https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonTheWave.gif

Амчи ко, дет се вика, шо да се не покараме малко [smilie19]

На Импи какво да му кажа, ърм [smilie8]

Ами, преди да взема да му потърся малко ФАКТИ за историята на тъпия смотан български футбол и конкретно как тъпото смотано отборче на тъпата смотана комунистическа партия си печелеше тъпите смотани първенства, да вземе да "сложи парите си там където му е устата" (поговорка, чийто смисъл е да се каже на някого да не плямпа празни приказки, а да действа и с делата си да докаже каквото твърди) [smilie7]

Или...

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/guzt8086.JPG
http://www.insanesoccer.com/games/images/thefinger.jpg

Е, може и така...

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/tkqz8710.JPG
http://www.socialtimes.com.au/images/cat%20giving%20the%20finger.jpg

А понеже Ивчето Зафиров май не се е отдал всецяло на Тъмната Страна, то на него само...

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/wsyi1355.JPG
http://i62.photobucket.com/albums/h104/faceinthesand/StickingOutTongueSteve.jpg

Автор: BlueHello   
Дата:   27-09-08 05:38

[smilie24] Ан тъй Коинси! Темите му за котката поне някак си показват, някаква адекватност и са доста по-интересни!

Човекът не харесва USA, обаче император се зове, американски филм, американски режисьор, въобще и изобщо!

[beer] [beer] [beer]

И нека светлосилата бъде с теб! [smilie5]

Дата:   27-09-08 05:55

[smilie5] О, Блу, радвам се да те видя! [cool] [beer]

В тез странни за нормалните ни съфорумци часове май не сме много по-шантавите нощни птици, та понеже сега ще поразтършувам темичките тук, ще ми е интересно да те срещна след малко и в други от тях, да вземеш да посподелиш и ти разни мнения [smilie24] [beer]

Дата:   27-09-08 10:39

Същата работа като във футболната тема - вместо смислени разсъждения, подкрепени с факти, получавам насреща лични нападки и празен спам.
Интересно, какво ли става со нашите колеги и приятели в САЩ - дали да не светнем някой да се възползва, ърм?
Или е хитроумно Българин (примерно софиянец) да иде да живее там, и да даде тукашното си жилище под наем? Дали ще паднат и туканка цени? Ама надали толкова...

Дата:   27-09-08 10:52

[smilie18] Импи, нема се пуашиш [beer]
Абе, на теб явно успешно ти е минала операцията по отстраняване на всякакви остатъци на чувство за хумор [smilie7]
Бъзикам се, т.е. теб [smilie25]

Щях да напиша "нали се сещаш", ама се сетих, че едва ли, та... не че има смисъл, но аз да си кажа - щом имаш концепция за спам, приложи я за начина, по който се включваш във всички футболми теми и вкарваш същите дивотии, които си си назубкал, без да обръщаш внимание на това, за което всъщност се говори [smilie22]

Всъщност точно в момента преглеждам програмата на днешните мачове и ме човъркаше да пускам една тема, та, ако в нея пропуснеш да избълваш редовната си програма за подуене, ще бъде приятно разнообразна изненада [beer]

Аз като спамя, поне се бъзикам [smilie25]

Автор: Chitsujo   
Дата:   27-09-08 11:09

Хей, ама какво пак сте наскачали? [smilie11] Поредната тема със 100+ поста и то само лични нападки. Кажете нещо смислено или спрете нападали Императорът.

Дори нямам намерение да прочета за какво го нападате [smilie23]

Дата:   27-09-08 11:30

[smilie18] [smilie18] [smilie18] И ти нема се пуашиш, само му го връщаме [cool] [beer]

Автор: magnifico   
Дата:   27-09-08 11:32

аз пък си помислих от заглавието, че става въпрос за някой публичен дом [smilie18]

Автор: equinox   
Дата:   27-09-08 11:34

да 1500$ ама в някакво гето. Не мерси [smilie21]

Re:
Дата:   27-09-08 14:12

Автор: Chitsujo
Дата: 27-09-08 11:09

Хей, ама какво пак сте наскачали? [smilie11] Поредната тема със 100+ поста и то само лични нападки. Кажете нещо смислено или спрете нападали Императорът.

Драга Ивет, казваш "или-или", ама първият вариант от дадените от теб им е малко затруднителен... ;-)

Автор: PuertoVaras   
Дата:   27-09-08 15:10

Много интересни статии си посочил.
Благодаря ти.
Не знам обаче какво умно да кажа.
Мисля че и тук би трябвало да се случи мощно падане на цени на имотите.
По черноморието е трагедия. Там са настроени огромни количества хотели по безумен начин. С парите които са изсипани там можехме да построим 2-3 АЕЦ-а и някой друг космодрум. Банско е същата работа.
На мен ми е по-интересно какво ще се случи в София, тук също много се построи. Вече много хора са купили апартаменти не за да ги ползват, а като инвестиция. Щом дори и аз така съм направил, значи инвестиралите в имоти са много, ама много.
Инвестирането в жилищен имот сега е лесно и широко достъпно. Ако няма регулация от страна на банките за отпускането на ипотечни кредити(а то май няма), то явно регулацията ще дойде от пазара и като дойде ще боли.
Абе пазар.
Който му разбира играе на борсата.
Що така всички разбираме от пазара на имоти, че инвестираме директно в имоти?
Отговора е - Не, не разбираме, ама инвестираме.

Автор: Vinsent   
Дата:   27-09-08 15:36

Императоре, може ли да ми избереш да си купя 10 апартамента в Детройт на тая цена? [smile]

Re:
Дата:   27-09-08 16:29

Пуетров - право казваш. Дявол знае кой ще живее във всички тия жилища - ще почакам да паднат цените като в Детройт и ще си купя нещо на моренцето - просто така, за кеф.
Винс - купи си и 20, ама що са ти?

Дата:   27-09-08 19:35

Императоре,
как ще си купиш нещо на моренцето за кеф
- то за кеф не става!
Те са наблъскани хотелите един до друг и няма пътища, тротоари, канализация - от къде да дойде кефа?
Тези дето са на първа линия и луксозните 5 звездни хотели не ги мисля, на тях няма да им падне цената много. Тези дето ще поевтинеят вероятно ще останат недостроени или ще почнат да се разпадат без обитатели и поддръжка - какъв кеф?

Автор: НАСОО   
Дата:   27-09-08 19:42

[smilie8] бла бла това и да стане ще бъде след 2-5години когато цените ще бъдат съответно 1-3пъти по високи от сегашните[smilie25] дето се вика безплатен обед нема [smilie18] така че ко некой още си мисли че сичко що фърчи се яде и е така от небето ще си купи скъпи раути[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   27-09-08 21:47

Пуетров - покрай сухо гори и сурово - ще нападат наред цените и все ще се намери нещо сексапилничко на тихичко местенце да...

Дата:   27-09-08 22:10

ха дано!

Re:
Дата:   27-09-08 22:12

Ще видиш, че ще.

Дата:   27-09-08 22:34

Аз като казвам "Ха дано!"
искрено ти го желая.
Както се казва от твоите уста в Божиите уши :)

Но за мен никакъв интерес не е нашето море, а и предпочитам да ходя всеки път на различно място. Вече имам 2 селски имота плюс на жена ми селото и не смогвам да ходя и да ги обгрижвам тез места, камо ли пък и апартамент на черно море.
Малко луднахме по тези имоти - сиромашко невиждало :)
ама ще си дойдат нещата на местата,
ще се сетим че има по важни неща.
Колко е той - 50 години живот.
Хората са важни, усмивките са важни, любовта, секса, емоциите, фотографията ако щете и всяко друго хоби.
Ще продаваме апартаменти, ще купуваме обективи :)
Ха наздраве!

Re:
Дата:   27-09-08 22:35

що са ти драги толкоз села, ърм?

Дата:   28-09-08 00:12

Едното село ми е по наследство и по рождение - много ми е хубаво там.
Другото село ми е по любов от пръв поглед :)
а селото на жена ми ми е по зестра :)
Всяко от тез села върви и с по едно малко градче до тях.
Пък сега живея в село Слатина.
Не ми е лесно :)

Re:
Дата:   28-09-08 00:15

Да ти съчувствам или завиждам, ърм? :-))))

Дата:   28-09-08 00:16

Освен това има и няколко села на приятели където съм гост и много добре си прекарвам там.
та за какво ми е апартамент на морето,
ама знай ли се, то щуротията по хората ходи :)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.