Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 АС/ДС
Автор: tonymontana   
Дата:   27-09-08 04:30

Най-сетне..Мислех че никога няма да ги видя. Направо нямам търпение [beer] [smilie19]

Отговори на това съобщение
 Re: АС/ДС
Автор: geezer   
Дата:   27-09-08 04:31

какво какво

Автор: Coincidentia   
Дата:   27-09-08 06:04

Стига бе, как може да не си ги виждал досега, аз много пъти съм ги виждал, даже и сега си ги гледам [smilie5]

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/ihsj0823.JPG

Ама сериозно, наистина какво е станало, т.е. ще става [smilie11]

Не съм чувал нищо в посока идване в България, та допускам, че е по-вероятно да искаш да се похвалиш, че ще ги гледаш някъде другаде... което пак си е за [smilie24] https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0064.gif

Аз не съм най-отдадения им фен, ама докато вземеш, че досподелиш, аз пък да взема да почерпя с май най-култовото им за мен парче, тук в една бая джиджанка и направо класически блусарска версийка –

The Jack [beer]

Дата:   27-09-08 08:13

Нов албум са записали. Тръгват на турне, мисля в началото на октомври в Щтатите. При мен ще са на 25-ти ноември. Турнето ще продължи около година. Догодина ще обикалят Европа. За България не знам. Оше не са си обявили датите и градовете в Европа. И да не ходят в БГ-то, със сигурност ще имат дата в Гърция, което не е зле.
Не съм си и помислял, че някога ше дойдат да свирят на 5 минути от където живея. Голям кеф.
Вокалът издиша яко вече, но все пак ще ги видя..Много съм доволен. [smilie25]

Дата:   27-09-08 08:27

[smilie5] Честито ти в такъв случай, дано да не е хич издишащо! [cool] [smilie24]

А я да използвам случая и съвсем небрежничко да те запитам за Металика [smilie8]

Дата:   27-09-08 08:45

Дали ще идват в БГ не знам. Тук в Денвър ще свирят на 4-ти ноември..после Мадона на 11-ти и 12-ти, Селин Дион, Колдплей ииииии АЦ/ДЦ (както викат испанците) на 25-ти.

Дата:   27-09-08 09:56

[smilie5] Не бе, аз имах предвид не за инфо за концерти на Металика, а те подпитвах дали и доколко си им фен, ама нищо де, нейсе [smilie7]

Автор: white   
Дата:   27-09-08 10:22

[smilie24] Супер новини, дано да дойдат наистина до Гърция както казваш, пък дай Боже и в България! Дай име на Албума, като стане ясно какво що?

Автор: Todd   
Дата:   27-09-08 10:28

Бал съм ги в детските гъзове !!!

[smilie19]

Дата:   27-09-08 18:19

Да, харесвам Металика. За съжаление новите им албуми не ми допадат толкова.

Автор: tonevjr   
Дата:   27-09-08 18:23

Stiff Upper Lip https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0064.gif

Дата:   28-09-08 09:03

Албума се казва "BLACK ICE".
Има вече един сингъл, който е пуснат.
ROCK'N ROLL TRAIN се казва. Няма изненади...звученето си е класическият рок, с който са известни вече 35 години.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.