Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да продава режещ плотер?
Автор: GenaDP   
Дата:   29-07-07 12:18

Търся малка машина, до А3, настолен модел, желателно е да има директно управление от Corel, задължително - с оптична калибрация на воденето по отпечатани маркери.

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да продава режещ плотер?
Автор: Akeyzerr   
Дата:   30-07-07 01:17

Баща ми има един стар режещ/пишещ български плотер Multigraph 1000, но повече от 8-9 години си стои без да се ползва. Огромен е и може да реже до 1х3м символи.
По смътни спомени последно работеше с Windows 3.11 и Corel 5 и не знам дали има по-нови драйвери. В момента нито му знам състоянието, нито дали струва нещо.

Сори за спама, просто много отдавна не бях чувал/чел думичката плотер и ми събуди някои приятни спомени [cool] Успех в търсенето.

Автор: m1aden   
Дата:   31-07-07 22:57

АДКОМ внасят едни модели

http://www.adcom.bg/Web/ADCOM_EN.htm

CE5000-40 CRP е модела за рязане на А3 ширина

около 1000 лева са нови.

Автор: m1aden   
Дата:   31-07-07 23:00

сори за цената, сега видях че е около 9хх евро [smilie2]

Автор: mitkostoimenov   
Дата:   01-08-07 00:40

Един познат си направи сам механичната част, а друг му направи платките и софтуера(към Корела).Плотера му работи перфектно, сега прави и втори(по-голям). Ако не те притесняват правените неща и се интересуваш мога да говоря с когото трябва и да ти пиша.Цената предполагам ще е между 1000 и 2000.

Автор: GenaDP   
Дата:   01-08-07 08:02

Най-вероятно правения е без оптичен датчик, такъв не ми трябва. Графтека е ясен, сега даже са в промоция, иначе е над 1000 евро.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР