Автор: d_ave
Дата: 06-11-09 12:10
Привет,
Малко е време за разчистване, така че:
продавам два дифузера, единия е бял тип Сто-Фен за Canon 380EX, а втория е тип "чорап", пасващ на всякакви светкавици. И двата са чисто нови, неизползвани. Цена за чорапа - 15 лв, за другия - 10 лв. Двата на куп за 20 лв.
Капачка за бял баланс - 58мм, чисто нова, с пръстен за закрепване (ако няма УВ филтър се слага пръстена, за да може да се сложи на него капачката) и връвчица - 15 лв.
Задна капачка за Канон ФД обектив - чисто нова, неизползвана - 5 лв.
Капачка за тяло - прилича на капачка за Канон ФД тяло, има някои следи от употреба - 5 лв.
Няколко предни капачки по 52 мм - по 5 лв всяка.
Корекционни филтри на 58 мм - имам няколко непотребни тип 82, 85 и подобни, ако искате пълен списък ми пишете, ще проверя какво имам - повечето са стари като производство, но не са използвани. Цена - по 15 лв бройката.
Филтри за Кокин А система - отново за списък - на ЛС. Имам доста, предимно нови. цена - от 10 до 15 лв в зависимост от състоянието. Намират се половинки, спот, корекционни и т.н.
За няколко неща на куп (като изключим капачките) отстъпки.
От София съм, нещата може да се видят и пробват по обед в района Младост-Изток-Дружба и околнстите - просто работя наблизо до тези квартали и мога да мърдам с колата набързо.
Търсете ме през ЛС, постоянно влизам.
|
|