Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 НЕ КОРЕКТЕН СЪФОРУМЕЦ
Автор: hoseto   
Дата:   31-10-09 01:26

Получих с ЕКОНТ светкавица която неработи. По обява от форума обявена в пълна изправност.Изпратена ми бе от КРИСТИЯН СТОЯНОВ от ВИДИН - ползващ ника - maldito - от тогава /17.10.09/ никакъв го няма - не отговаря на GSM 0897908473 . Светкавицата струва 30 /тридесет/ лева - пренебрежимо малко за да изпиша толкова много - но си мисля че все още във форума няма рейтинг на продаващите и това винаги може да доведе до изненади.
Предлагам в профила на всеки/ който продава/ от форума да се отбелязват и отзивите за всяка от продажбите . Така би се проследила коректноста на продажбите .

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: martinis   
Дата:   31-10-09 01:48

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Автор: guciguci   
Дата:   31-10-09 01:59

Лошо

Re:
Автор: kkkolelo   
Дата:   31-10-09 02:08

Неприятно е да попаднеш на ефтин [smilie5] "селски" тарикат. За 2-3 години съм купил към 8 обектива и др. от базара и отсреща хората са били коректни. Това за рейтинга трябва да се въведе или "черен" списък с тарикатите. Но дори и така написано, който се интерисува може да си пусне търсачката.

Re:
Автор: orakk   
Дата:   31-10-09 02:29

тук има много честни и коректни хора, но както навсякъде си има и мушеници, аз съм за списък на мушениците и коректните потребители на базара.

Re:
Автор: fotorafi   
Дата:   31-10-09 08:46

ЛОШО, ако ние от гилдията си правим евтини номера от селски седенки.....КАК ЩЕ НИ ВЯРВАТ ДРУГИТЕ ХОРА[smilie23]

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   31-10-09 10:30

Трета година съм в базара и въпреки старанито си успях да натрупам три гафа...веднъж забравих да приложа батериите към един апарат,друг път нещо друго дребно като сума,но дразни.Възприел съм навика да проследявам това,което продавам докато получа мнението на купувача и едва тогава го отбелязвам като продадено.Опцията "Отвори преди да платиш" също предотвратява гафове.Имало е и недоразумения когато са ми връщали нещо си,а аз сумата и пътните.

Та,независимо от цената е нужна и коректност искам да кажа.И точните продавачи и свестните купувачи рано или късно си проличават.За рейтинг съм също.[smile]

Re:
Автор: lakosta   
Дата:   31-10-09 10:40

мога да ти подаря подобна светка която работи[shtrak] Дай координати[beer]

Re:
Автор: exo99   
Дата:   31-10-09 10:50

Може да е станало някакво недоразумение.
Опитай пак да се свържеш с човека.

Навремето на мен така ми върнаха една светкавица с обвинението, че не работи.
Ами като си я получих обратно , какво се оказа - всичко си е наред, пробвах я с няколко апарата и после я продадох на друг човек, от който не съм получил забележки за работата на светкавицата.
Явно не бяха поставили правилно батериите [smile]

Та и този човек ако беше почнал да пуска теми как съм му продал неработеща светкавица...

Може твоят продавач да е заминал някъде .
Изчакай го малко.
Случват се такива работи, може тези от Еконт да са я тръскали пратката повечко [smile]

Re:
Автор: chepandov   
Дата:   31-10-09 10:59

Ако пратката ви е изпратена по Еконт, е трябвало да искате да се отбележи опцията "предварителен преглед на стоката" и да си проверите намясто дали светкавицата работи.
Ако работи - плащате , ако не работи - не плащате.[shtrak]

Re:
Автор: exile   
Дата:   31-10-09 11:19

Оот ехо99 купих една светкавица, която не работеше с апарата ми. Почетох малко в нета, разбрах, ве проблемът е в неподходящо разположение а крачетата на светкавицата и че трябва малко игра с поялник.
Взех светкавицата, малка интервенция с поялника и всичко заспа...

Та първо кажи проблема, не пали като е на тялото, или не пали и като натиснеш копчето за тест? На колко тела си я пробвал с колко батерии и т.н...

Re:
Автор: exo99   
Дата:   31-10-09 11:30

Като я купи тази светкавица от мен, аз ти демонстрирах, че тя работи на лентов апарат [smile]
Не сработваше с твоя цифров, но ти знаеше, че трябва да се смени поляритета.
Щото както си го написал, излиза, че нещо съм те измамил [smile]
"Оот ехо99 купих една светкавица, която не работеше с апарата ми. " [smile] [beer]

Re:
Автор: mrge.org   
Дата:   31-10-09 15:35

В този грип, може човека да е болен, дайте му време да отговори. И телефони се крадат. Това че не може да се свържете с някого не означава че сестра му е мошеник.

Re:
Автор: d256h   
Дата:   31-10-09 17:00

Аз познавам Малдито... и ще ми е интересно да чуем и неговия отговор...

Re:
Автор: juslen   
Дата:   31-10-09 17:58

Абе за 30лв е глупаво човек да си съсипе името във форума,сигурно има някакво разумно обяснение за случая[smile]

Re:
Автор: ni   
Дата:   01-11-09 01:31

Колега напълно съгласен съм с теб! Рейтинг на продавачите трябва да има!

Re:
Дата:   01-11-09 01:46

Обяснение вимаги има - но е добре да са преди зделката защотослед нея са оправдания

Re:
Автор: masylski   
Дата:   01-11-09 03:45

Ззззделка или не .... грррррррррр [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: alffastar   
Дата:   01-11-09 17:29

Аз предлагам, освен списъци с мУшеници и хора, с които да се избягват Зделки, да има и списъци с хора, които да поработят над правописа си :)))

Иначе относно некоректни сделки съм твърдо против!!! Бил съм потърпевш от некоректна сделка и е неприятно чувство, особено когато човек се старае да е на 100% коректен към другите!

Говоря принципно - не знам случаят какъв е.

Публикацията е редактирана (01-11-09 17:33)

Re:
Дата:   01-11-09 18:17

Драги ми alffastar министъра на културата написа ,,ЗБОГОМ,, и си остава министър. Е аз не съм министър и сам си пиша постовете - забележи под твоя пост пише ,,Публикацията е редактирана ,, а под моя липсва. ТИ си поставил под съмнение правописа си и си направил справка с правописния речник след което си се корЕгирал. Ако го беше пуснал без редакция резултата щеше да е по различен. Бъди здрав и чети м/у редовете.

Re:
Автор: guciguci   
Дата:   01-11-09 18:18

hoseto [smilie24]

Re:
Автор: coloritko   
Дата:   01-11-09 18:23

Познавам Малдито и не мисля че би се изложил за 30 лв. Предполагам че има недоразумение, което ще изгладите след като се свържете...

Re:
Автор: alffastar   
Дата:   01-11-09 18:26

Да, хосе, редактирал съм се и не виждам нищо лошо да правя справки, за да напиша нещо правилно! А дали сгрешен правопис е причината да се коригирам - никой освен мен няма да разбере :) Освен това, аз не виждам нищо лошо, аз също да съм в списъка за хора с лош правопис - това само ще ми е от полза. Днес е Денят на Будителите - ако искаш приемай основателни забележки относно правописа си, ако искаш не приемай! Но всички ние трябва да се стараем да опазваме езика си, не само заради нас, но и заради децата ни, прекарващи повече време пред чатовете, отколкото на площадките или с книга.
Мисля, че коментарът ми е абсолютно приятелски и градивен :)))

Re:
Автор: pifakiz   
Дата:   01-11-09 18:35

Преди доста време предложих да имаме такава секция "рейтинг", както я имат повечето добри форумr, но уви.......

Публикацията е редактирана (01-11-09 19:08)

Re:
Дата:   01-11-09 18:46

alffastar длагодаря за разбирането.Това все пак е ФОТОфорум а темата е етична и въпроса за правилното изписване на една буква е малко спам.Целта на темата е да намерим някакво решение за да няма /много/ разочаровани колеги

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР