Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За триене! Търся раница !!!
Автор: mirmiracle   
Дата:   07-01-09 15:25

Моля предложенията на ЛС или тък заедно със състоянието на продукта [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся раница !!!
Дата:   08-01-09 00:13

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   08-01-09 20:05

[smilie24] [smilie24]

Автор: DPSN   
Дата:   09-01-09 06:09

КАКВА раница ти трябва - колко голяма???

Дата:   09-01-09 09:13

само да не е някоя малка - ами нормално голяма раница ми трябва

Автор: BirdOfPray   
Дата:   10-01-09 04:02

БАСИ обявата!

ЕТО ти нормално големи раници

Автор: marto   
Дата:   10-01-09 08:06

Ето още [smilie18]

Дата:   10-01-09 09:19

koe е толкова смешно не разбрах! в сайт photo-forum за каква раница може да става въпрос. Май вие последните двамата сте единствените неразбрали до сега [smilie18]

Автор: Di_mitar   
Дата:   10-01-09 13:10

mirmiracle, като се пооглезаш не ти ли прави впечатление че на ЧЕТВЪРТИЯ ден след пускането на обявата някой те пита каква раница ти трябва [smilie11] а ти отговаряш
" само да не е някоя малка - ами нормално голяма раница ми трябва"
и хората ти дават линкове към големи раници
Не е смешно ТЪЖНО Е че ти е по този начин обявата.
Дано това ти е от полза
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=23&base=1&cat=109&producer=&from=&to=&filter=

Дата:   10-01-09 15:07

Di_mitar ти като ми даваш линк явно си наясно какво търся. Какво искаш - да обясня на хората що е то раница ли- "чанта с две презрамки за по-лесно носене на гръб"? Какво толкова и има на обявата. Знам къде да си намеря нова раница - исках втора ръка. Защо всички се правят на малоумни? Тоест не всички - някои които ме разбраха направиха своите предложения.
"БАСИ обявата!" - това показва че човека е "БАСИ простака!"
Преустановявам търсенето.

Re: За триене! Търся раница !!!
Дата:   10-01-09 15:42

така, така...

Автор: Di_mitar   
Дата:   10-01-09 22:43

mirmiracle, предполагам че не само аз съм разбрал какво си търсиш но по този начин нямаш шанс да го намериш. Според мен е по-добре така:
Търся раница която да събира такова тяло с няколко такива обектива и разни там джунджурии, по възможност бяла, черна, розова и т.н.
На нещо такова имаш по-голям шанс да ти отговори някой. [beer]

Дата:   10-01-09 23:08

що бе, и така му отговорихме...

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ptizelov   
Дата:   10-01-09 23:47

offtopic : не е ли по лесно да не се сърдите като малки деца когато правите бизнес, и да вземате коментарите за съвет а не за заяждане и лични нападки, към мирмиракъл: поясни в кой град до каква цена, какви марки и какъв тип раница си си харесал, ако може и линк със снимка и какво по определено....иначе на битака и избирай на такава обява такъв отговор и стина с детинщини спирам обявата или "вие сте ебаси гадните няма да си играя повече с вас" [smilie23] нищо лично бизнеса си има правила и ти ги научи по трудния път май...ако не си ги научил още по зле..

ето и моето предложение :

фоточанта ката - модел Kata DC-445 - без дефекти, -80 лв. събира 6 обектива + тяло + допълнителни джобове за разни дреболии, ударо влаго и прахоустоичива, много защитни покрития + калъфка за много силен дъжд който обхваща цялата чанта + грип дръжка за рамото, купена преди 5 месеца от фотопавилион

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=23&product=3229&show=additional#slides-pane-1

ПС - знам че не е раница но това имам за продан в момента намира се във Варна, при интерес на ЛС пиши че като дам телефон всеки го е страх да звънне...

Дата:   11-01-09 00:24

ptizelov мерси за урока по бизнес. В заглавието пише 1-во "за триене" и след това "раница". Явно проучването ти на пазара куца... Никой не се сърди, просто виждам, че смисъл от обявата няма и я махам. Ще си поръчам раница от UK - разгледах ги и си харесах една. Мерси на всички за предложенията, на Di_mitar за съветите и на спамерите BirdOfPray и marto за up-a. [thankyou]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР