Автор: Fortish
Дата: 01-01-09 17:44
Соколе, Не съм отправял никакви обидни квалификации към тебе, нито към продавача.
"Ако не купиш, значи най-малкото не държиш на думата си. А дали си мошенник или долен измекяр или просто за влезли крадци и са ти обрали всичките спестявания няма голямо значение."
от контекста се разбира, че това е просто вмъкнато като подусловие защо може да се провали една сделка. Не се визира никой конкретен човек. (освен ако не се самовизира де ). Предлагам добре да се прочитат постовете и да се търси верния смисъл. Ако някой не го може - да пита.
Това ти кога си се обадил са си твои твърдения, които дори и да са реални аз няма откъде да ги знам. Елементарното уважение предполага да се обясни поне в темата "така и така стоката е обещана или запазена за еди кой си , защото се чухме по телефона, или щото ми писа първи" Виж други теми как го правят.
Ама на другия ден след като съм писал поста да се появи ни в клин ни в ръкав:
Автор: htn1964
Дата: 31-12-08 06:42
Още не.ЕКОНТ не работи тези дни, а чак на 05.01.2009 ще работи... от кой град си?
Съответно без отговор. Това подсказва, че ясното ми послание по-нагоре изобщо не е отразено. "Бе къв е тоя . Ще купува и той"
Не знам кой на кого трябва да се извинява.
Искам да ти се извиня за израза "майната му на сокола", не съм вложил зла умисъл, просто има приказка "не е луд, тоя дето яде зелника" т.е. дали 6те е сокола или друг не е от значение. Това може да се случи с всеки. Ти не си отговорен за възпитанието на другите.
"Обадих му се около 12.00 ч. на 30.12. уточнихме подробности и финализирахме сделката." - кажи сега, какво пречеше да драсне една дума "продадена"
Нямаше да има "купувам я", нямаше да има "некоректен продавач" (което не е обидна квалификация, а моя субективна констатация)
Айде със здраве да си ползваш раничката. Весели празници!
|
|