Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПОДАРЯВАМ - самоделна палатка за предметна фотография
Автор: mixmike   
Дата:   13-07-08 19:22

ПОДАРЯВАМ си home made палатката от PVC тръби. Давам и покривалото, което покрива палатката, но ако се захване с щипки и се опъне е екстра! В Бриколаж има перфектни щипки по 3лв за 2 броя.

Мързи ме да правя снимки - размерите са около 45x50x45см. В общи линии е куб с една напречна тръба на "пОкрива" за захващане на фоновете. Използвах хартиени фонове.

Предпочитам някой от София да дойде до плиска и да си я вземе. С куриери май предпочитам да не се занимавам, както и с опаковане. ИЦКЮ-то ми е 8125446, може и тук на ЛС или в темата. Дано не забравя да я проверя :)

тъй като в момента се събират пари за Пенчо Маркишки. Ако "купувача" има желание - нека да преведе едни 10-15-20лв по сметката.

Ето линка с информация https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=848661&t=848661&phorum_uriauth=

Отговори на това съобщение
 Re: ПОДАРЯВАМ - самоделна палатка за предметна фотография
Автор: exo99   
Дата:   13-07-08 20:05

Взимам я и ще ти дам 15 лева за Пенчо.[smile]

Прати ми тел. на лично и ще се обадя да се разберем кога да я взема [smile]

Re: ПОДАРЯВАМ - самоделна палатка за предметна фотография
Автор: mixmike   
Дата:   13-07-08 22:35

оставих ЛС, но не ми давай 15лв.
Преведи ги по сметката, че мен много много ме няма по банкирането[smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР