Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 aksesoari
Автор: laa4   
Дата:   26-05-08 08:31

privet forumzi . tarsia korex dosa s lenta 6/6 ТЕЛЕФОН ЗА ВРАСКА.

Отговори на това съобщение
 Re: aksesoari
Автор: fotorafi   
Дата:   26-05-08 09:34

На пазара има 2-3 такива дози, точния модел са :Триплекс от ГДР. Потърси, а аз мога да ти дам резервни,чисто нови ленти за :ролфилм, широките филм имам 9 и за лайка 1. общо 10 бр.Те са с едни запластмасови защипалки, с които се захващат след като се навие филма, за да не се развива. Наи-често защипалката се чупи. 10 бр по 1 лв=10 лв. Отделно имам спецялни, метални, щипки на които се закачва филма и се окачва да се суши и една такава отдолу за да изпъва филма,иначе се навива като юфка и може да се залепи. Отделно : 3 вида нег. проявители и фиксаж -производство на ОРВО, кофекция на прах. Успех и късмет-пиши какво ти трябва. За всеки филм ти трябват по 2 щипки, наи-обикновенно си купуват по 4 или 6 бр. Цената е 2 лв. броя. От София съм, контакти 840-18-55 или 0886-711-193 или ЛС фоторафи

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР