Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам и искам съвет
Автор: FANCY   
Дата:   06-02-07 15:09

Здравейте
търся преходник за обектив от canon 400D
za M42 резба
понеже няма да ми стигнат паричките за един добър обектив, по доброто пешение според мен е да си използвам обективите от PRAKTICA-та.

Чудя се дали си заслужава да взема и китовия обектив 18-55 който върви с тялото на 400д за 200лв отгоре,или не е качествен и няма смисъл???
Това е дилемата която ме мъчи-HELLP!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам и искам съвет
Автор: nodoubt   
Дата:   06-02-07 16:23

практика май нямат 18-55 зоом [smilie8]
искаш-неискаш за широкия край друга евтина алтернатива - няма...

Автор: batval   
Дата:   07-02-07 09:26

Привет от колега който има такъв знам че не е много читав.Така че по добре преход с платка за потвърждаване на автофокуса и си ползваи твоите обективи.Със сигурност рисуват по добре.

Автор: PolarBear   
Дата:   07-02-07 09:38

Вземи си китовия, но втора ръка. За 85-90 лв ще го намериш в добро съсътояние. Има редица недостатъци, но няма алтернатива за тази цена. Ако не искаш от него това, което не е в състояние да даде, може да ти свърши много работа. Снимай на бленда не по-отворена от 7.1 и избягвай диапазона над 45 мм и ще получиш много приличен резултат.
[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР