Автор: vlex
Дата: 01-08-12 20:43
Здрасти,
продавам главата, защото не ми трябва - снимам с дълги и тежки обективи, които не са за ябълковидна глава. Затова снимам с гимбал глава, която е в пъти по-удобна за моите цели и тази ми се явява излишна.
Главата си е на практика нова - купил я е колега от друг форум, от когото взех и статив на 29.3.2012 от павилиона и има двугодишната си стандартна гаранция. Той почти не е снимал с нея, аз също - да й се събират сигурно 5 излета от двама ни. Купена е за 280, но понастоящем в павилиона цената е 250, а в синтезис 225, тъй че да кажем цена 200лв. Пътува из страната за сметка на купувача, но според мен е безсмислено. Все пак ако някой си прецени - пускам с куриер по желание (стига да има офис в София).
Понеже са на една фактура със статива ми, който ще продължавам да си ползвам и занапред с моята си глава, купувачът си получава копие от фактурата, в случай че нещо се случи с главата. Съмнявам се да потрябва, понеже италианците са го направили здраво и дуракоустойчиво със заключване, да не си освободите куик релийс плейта без да искате докато шавате около обектива, и всякакви други благинки, но все пак гаранцията си е едно спокойствие отвсякъде.
Окомплектовката е - няма окомплектовка - само главата, но за сметка на това с плочката и всички всевъзможни гумички, мумички и всякакви други простотии.
За контакти:
лични, но понеже рядко влизам за предпочитане на о889 349 оо6. Понеже съм на бачкане от 9 до 6, може да не вдигна или да затворя. Или аз ще ви звънна, или ако не звънна до половин час - пробвайте пак. Намирам се в София, с все главата и фактурата.
Поздрави,
Влад
Публикацията е редактирана (01-08-12 20:45)
|
|