Автор: chefo1979
Дата: 16-05-12 11:19
Здравейте!
Продавам горепосочената чанта. Употребявана е и има следи от употребата, но няма скъсано, ожулено или цапано. Съдържа две пълноразмерни меки подложки и три по-малки.
сайта на производителя
цена в bhphotovideo
цена във photopavilion
Чантата я ползвах две години, свършила ми е страхотна работа - носил съм в нея Canon 350D и Canon 20D с грип и 24-70, светкавица и 100-300 варио; отпред има отделение в което удобно се събират две допълнителни батерии за апарата и три комплекта батерии за светкавицата плюс кабелажи и филтри.
За месец се наложи да бъде дом и на Canon 1Dm2 - макар и не много удобно, чантата пак се затваряше без проблем и се носеше без затруднения.
Чантата има централно отделение, което може да се преконфигурира с помоща на меките подложки, предно отделение с два джоба, отделение отзад с цип, отделение на капака с цип, отделение за мобилен телефон. Отзад на гърба има захват за разгъваемите дръжки на куфари - удобно при пренасяне при пътуване.
Циповете са изрядни, няма изронено или прегънато. Самата материя е много плътна, а централното отделение има меко дъно за защита на техниката.
Ремъкът е широк и раменната подложка е страшно удобна.
Продавам я тъй като си имам по-голяма раница.
Цена - 45 лева.
Намира се във Варна. За контакти - темата, л.с. или на 0893 93 44 33, Стефан.
Поздрави!
|
|