Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фоточанта Tamrac 5534 Adventure 4 Red/Black.
Автор: chefo1979   
Дата:   16-05-12 11:19

Здравейте!

Продавам горепосочената чанта. Употребявана е и има следи от употребата, но няма скъсано, ожулено или цапано. Съдържа две пълноразмерни меки подложки и три по-малки.

сайта на производителя
цена в bhphotovideo
цена във photopavilion

Чантата я ползвах две години, свършила ми е страхотна работа - носил съм в нея Canon 350D и Canon 20D с грип и 24-70, светкавица и 100-300 варио; отпред има отделение в което удобно се събират две допълнителни батерии за апарата и три комплекта батерии за светкавицата плюс кабелажи и филтри.
За месец се наложи да бъде дом и на Canon 1Dm2 - макар и не много удобно, чантата пак се затваряше без проблем и се носеше без затруднения.
Чантата има централно отделение, което може да се преконфигурира с помоща на меките подложки, предно отделение с два джоба, отделение отзад с цип, отделение на капака с цип, отделение за мобилен телефон. Отзад на гърба има захват за разгъваемите дръжки на куфари - удобно при пренасяне при пътуване.
Циповете са изрядни, няма изронено или прегънато. Самата материя е много плътна, а централното отделение има меко дъно за защита на техниката.
Ремъкът е широк и раменната подложка е страшно удобна.

Продавам я тъй като си имам по-голяма раница.
Цена - 45 лева.

Намира се във Варна. За контакти - темата, л.с. или на 0893 93 44 33, Стефан.

Поздрави!

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР