Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ADSL 1Mbit
Автор: niki_niki   
Дата:   03-11-07 10:54

продавам едногодисен абонамент за ADSL 1Mbit цена на пакета 300лв. (25лв/месец)

контакти на ЛС или 0899 899 866 - Ники

Отговори на това съобщение
 Re: ADSL 1Mbit
Автор: джъмбо   
Дата:   03-11-07 12:22

аз за 30 имам 2мб....

Автор: джъмбо   
Дата:   03-11-07 12:23

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (03-11-07 12:23)

Автор: ogimag   
Дата:   03-11-07 14:09

Като чуя и вида БТК и Вивател бягам надалече. [smilie19]
За 20 лева Нета ми е доста по-бърз. [smilie21]

Дата:   03-11-07 18:47

"джъмбо" да прав си че 2mbit са 31лв но с двугодишен договор.. а аз предлагам с едногодишен предплатен от 31лв на 25лв ... ако не го искаш няма да те насилвам [smilie7]

П.С.
ето и самата оферта на БТК ЦЪК

Публикацията е редактирана (03-11-07 18:49)

Автор: d256h   
Дата:   04-11-07 12:17

Е как продаваш тази услуга, като договора е поне за 1 година и не може да се преотстъпва или променя?
Още инфо:
АДСЛ-а е асинхронна комуникация. Ако при 'теглене' е обявена скорост 1Мбит, това значи, че 'качване' ще е 500Кбит или в реалния случай дори 256Кбит. За да сметнем реалната скорост в Килобайти делим числата на 8, така получаваме теоритичните стойности 1024Кбит/8=128Кбайта и 512Кбит/8=64Кбайта т.е. имаме линия 128/64 Кбаита.
Заключение:
Ако се тегли от чужбина има смисъл, но ако се тегли от БГ не, защото повечето сървъри у нас имат филтрация по скорост към БТК заради това, че са задници. Всяка обикновена, квартална ланка предлага в пъти по-голяма скорост за теглене от БГ и не по-малка скорост от чужбина. Все пак не трябва, да се забравя, че кварталните кабеларки предлагат връзка тип симетрична (синхронна), която е качествено по-висока от асиметричната. Като се добави отвратителната поддръжка на БТК за АДСЛ-ите може да се каже, че услуга за ползване на интернет от БТК е голямо прецакване!

Дата:   04-11-07 18:32

как я продавам си е моя проблем .. от мераклията се иска само да подпише декларация че няма нищо против моят АДСЛ да бъде пуснат на неговия телефон. и да ми даде парите :) а за скоростите колкото дават това е.. да не забравяме че на места ланаджиите са пъти по-зле от бтк..

Автор: vga   
Дата:   04-11-07 19:20

еми аз макар да живея в софия съм на място където друго освен адсл няма. нямам квартална ланка, нямам по кабелната, нямам нищо. и си ползвам бтк. не се оплаквам-скоростта не лети но е стабилно и не се оплаквам. офертата е добра.[smilie24]

Автор: d256h   
Дата:   05-11-07 11:06

ОК, аз говоря от гледна точка, сравнение на услугите от различните доставчици. В моя квартал има 5 различни ланки, а при офиса ми има 3 ланки. Ползвам връзка от 2 ланки, един радио канал, АДСЛ и МАН свързаност от БТК. Единствено МАН (симетрична линия, ЛАН) е на нивото на ланките от квартала. АДСЛ-а винаги нещо му става, модема забива, като спре тока в квартала спира и АДСЛ-а (при някои ланки не е така, подпряни са с УПС). Иначе е ясно, че човек като няма избор, ще вземе това дето има![beer]

Дата:   05-11-07 16:14

"d256h" Приемам гледната ти точка, НО аз продавам а не обсъждам адсл-а :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР