Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Синхронизатор Yongnuo RF-602/n - 80 лв. - продаден
Автор: ksuhorukov   
Дата:   24-11-11 15:32

Чисто нов, неупотребяван, версията с PC synce cable. Намира се в Пловдив. Цената е 80 лв. Намира се в Пловдив. За контакти ЛС или 0897-490139

Отговори на това съобщение
 Re: Синхронизатор Yongnuo RF-602/n - 80 лв.
Дата:   25-11-11 09:21

[smilie24]

Дата:   26-11-11 09:50

[smilie24]

Автор: aldygreen   
Дата:   27-11-11 02:11

Уффф... Така и не се разбира какво продаваш. Синхронизатор предавател или синхронизатор приемник, или комплект синхронизатор. За каква система - Цанон или Никон? За 100 лева обикновено хората предлагат 1 предавател и 2 приемника. Да не говорим, че снимките само улесняват продажбата...
[smilie18]

Дата:   27-11-11 09:48

Това, че ти не го разбираш не означава, че не става ясно. Под това наименование се продава комплект предавател + приемник. Системата се крие в буквичката N. За 100 лева си намери комплект с 2 приемника и си ги ползвай със здраве. Нямам намерение да снимам нещо, което не е излизало от кутията си. С други думи, офертата е за хора, които разбират и знаят какво искат и не търсят поводи за заяждане на дребно посред нощите. [smilie7]

Дата:   27-11-11 12:08

Колега, в твой интерес е тези данни да ги има, ако наистина искаш бързо да продадеш стоката. Дори категорията Nikon не е посочена, за да се търси лесно. Защо е това високомерно отношение към потенциален клиент? Аз съм във ФФ от 2006г. и до сега не ме е мързяло да пусна нито една обява за продажба без достатъчно подробно описание и снимки. Стоката е за купувачи, а не за разбирачи...
[shtrak]

Публикацията е редактирана (27-11-11 12:59)

Дата:   27-11-11 13:37

Не мисля, че отношението ми е високомерно - просто не виждам какво допълнително е нужно да се каже. Категорията не е Никон, първо защото продукта който продавам не е Никон, второ до колкото знам аз, този синхронизатор работи с всякакви фотоапарати. Просто го дават "More suitable for Nikon". Защо - нямам идея.

По-подробно от това което има тук, не мога да дам

[shtrak]

Дата:   27-11-11 16:05

Логиката ти е страхотна!
Ако продаваш Sigma обектив за Nikon, в коя категория ще го пуснеш?

[smilie18]

Дата:   28-11-11 10:57

[smilie23]

Автор: mariyan87   
Дата:   29-11-11 12:35

RF-602 нов 89лв

Дано намериш купувач на 80лв при положение, че един нов струва с 9 лв отгоре.. макар да казваш, че е и твоя е нов, без снимки за доказателство [smilie10]

Успех с продажбата!

Дата:   29-11-11 13:17

Много надути и претенциозни станахте всичките и най-вече загрижени за другите как и дали ще си продадат стоката. Като не ви отърва - у лево. Ако някой си мисли, че ще си играя да правя снимки на неразпечатана опаковка само за да доказвам твърденията си - много поздрави. Ако някой купувч получи нещо различно от това, което съм обявил - може да се оплаче и да каже какъв лъжец съм. Даваш 9 лева отгоре и отиваш да си го купиш от магазина - аз нямам нищо против. Нямам за цел да продам синхронизатора на всяка цена - и за мен да остане - не е беля - ще мога да паля повече светкавици. Та, хайде ако обичате по-сериозно.

Автор: TheGen   
Дата:   29-11-11 13:47

Имаш ЛС.

Дата:   29-11-11 15:46

Продаден на TheGen. Ако има някакви проблеми със синхронизатора или състоянието му се разминава от обявеното - да каже тук.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР