Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся диапроектор с дефект
Автор: delchev   
Дата:   21-09-07 00:50

търся диапроектор, нужни са ми чарколаците от него, защото ще правя нещо друго, за което са ми необходими работещи и здрави: захранване на лампата, охлаждане (ако има предвидено такова) и обектив (би било прекрасно ако има някоя и друга резервна лампа, но знам, че животът не е съвършен).

Дефекти, които ме устройват - всякакви дефекти по външната кутия - счупена, изкривена или поразтопена пластмаса, изкривени тенекии, ако има подаващ механизъм - не ми е нужен - т.е. всякакви дефекти по него няма да ми пречат - така или иначе цялата тази част ще я махна. За моделите с автоматично фокусиране - проблеми в него не ме интересуват.

накратко - трябва ми кутия, която да има обектив, да свети (но предимно през обектива, а не във всички възможни посоки) и ако има някакъв предпазен механизъм срещу прегряване - щастието ми ще е пълно.

Предвид допустимите дефекти съм склонен да дам за такова нещо 10-15лв, ако може да издържи над 6 часа светене без да се скапе - може и до 20лв., ако ще има доставка от някъде другаде (до София) - крайната цена с доставката не трябва да надхвърля 20лв.

Отговори на това съобщение
 Re: търся диапроектор с дефект
Автор: delchev   
Дата:   21-09-07 00:51

моля, не пускайте оферти за напълно здрави и работещи диапроектори, дори да влизат в цената - ще ми е жал да потроша нещо такова [beer]

ред. ако е за среден формат съм склонен и на по-висока цена...

Публикацията е редактирана (21-09-07 00:53)

Автор: n1x0n   
Дата:   21-09-07 00:53

аз ще ти го потроша, не го мисли - само да влезе в бюджета! [smilie3]

Автор: doca   
Дата:   21-09-07 19:16

Имам един руски "Фильмоскоп", за прожектиране на едновремешните детски филми, сега го включих и все още работи. Тежи около 2 кг.
Състои се от метална кутия с размери 20х15х12 см, а в нея има един трансформатор, една автомобилна крушка, отражател и някаква лупа отпред, която се настройва ръчно за изменяне на фокусно разстояние, но не през спираловиден водач, а директно, с придвижване напред и назад. Отгоре има ръчен лентоподавател.
Ако искаш ще ти го пратя за 10 лева, но ми дай на адрес чрез ЛС.

Автор: Nikon_F2   
Дата:   21-09-07 22:15

[smile] Не искам да те притеснявам, но няма диапроектор, който да може да работо 5 часа без да се скапе.
Не помня как е по упътване , но на различните модели дават почивка на 10-15мин.[smilie24]
[smilie24]
BTW, май ти намерих обектив. [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР