Автор: delchev
Дата: 21-09-07 00:50
търся диапроектор, нужни са ми чарколаците от него, защото ще правя нещо друго, за което са ми необходими работещи и здрави: захранване на лампата, охлаждане (ако има предвидено такова) и обектив (би било прекрасно ако има някоя и друга резервна лампа, но знам, че животът не е съвършен).
Дефекти, които ме устройват - всякакви дефекти по външната кутия - счупена, изкривена или поразтопена пластмаса, изкривени тенекии, ако има подаващ механизъм - не ми е нужен - т.е. всякакви дефекти по него няма да ми пречат - така или иначе цялата тази част ще я махна. За моделите с автоматично фокусиране - проблеми в него не ме интересуват.
накратко - трябва ми кутия, която да има обектив, да свети (но предимно през обектива, а не във всички възможни посоки) и ако има някакъв предпазен механизъм срещу прегряване - щастието ми ще е пълно.
Предвид допустимите дефекти съм склонен да дам за такова нещо 10-15лв, ако може да издържи над 6 часа светене без да се скапе - може и до 20лв., ако ще има доставка от някъде другаде (до София) - крайната цена с доставката не трябва да надхвърля 20лв.
|
|