Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За І-вокурсници по фотография и всички любознателни
Автор: petko83   
Дата:   14-09-07 10:07

Предлагам следните фотографски книги:

1) Янка Кюркчиева – Обща фотография – І и ІІ част – 1991 г; 250 стр.+ 245 стр. Цена - 50 % от тази в сайтовете за антикварна литература.

2) Петър Боев – “Фотографското изкуство в България 1856 – 1944 г” - 1983 г. 240 стр. и “Разговор за фотографията” – 1990 г; 63 стр. Цена - 50 % от тази в сайтовете за антикварна литература.

3) Румен Георгиев – Рум – “ТУК И СЕГА. Фотография на всекидневието” – 1995 г; 120 стр. Цена 12 лв.

4) Л. Крживанек – “Цветна фотография” – превод от чешки – 1970 г. 300 стр. + А.Г.Волгин – “Техника цветной фотографии” – руски – 1987 – 170 стр. + Петко Шишманов, Г.Котев – “Озвучаване на диапозитиви” – 1979 г; 160 стр. Цена за трите 10 лв.

Снимики на външния вид на книгите – в личния ми профил.

Отговори на това съобщение
 Re: За І-вокурсници по фотография и всички любознателни
Автор: pomstar   
Дата:   15-09-07 06:08

"тук и сега" е копирана с отвратително качество и липсват много страници. гледайте преди да купувате.

Дата:   15-09-07 14:54

На моето копие не липсва нито една страница. Пиши ми кои страници ти липсват ще ти ги набавя. По отношение на качеството на копирането, то се вижда достатъчно добре преди сделката да е финализирана и може да бъде приемлив повод за отказване.Въпрос на личен избор.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   15-09-07 18:02

Ами аз откъде да знам каква е цената им в сайтовете за антикварна литература?

Има-няма току срещна общата фотография при някои старец, взема я за 2-3 лева и я подаря на някои, щото аз ги имам от 80-те години още [smile]

Дата:   15-09-07 19:26

Например: http://www.bgbook.dir.bg/antsubcat.php?ctr=184. Ако откриеш, предложи друг сайт.

Предлагам "Обща фотография" издадена 1991 г., така, че това което имаш от 80-те години не е това което аз предлагам. Да очакваш някой добър старец на улицата да ти продаде каквато и да е фотолитература (най-малко "Обща фотография")за 2-3 лв. показва пълно непознаване на реалността. Аз съм ги купувал от площад "Славейков" в края на 90-те години.

Дата:   15-09-07 19:39

Аз не ти говоря за обирджиите на Славейков.
Аз ти говоря, че тези книги съм ги купувал нееднократно от по-малки улични книжни търговци. Не съм забелязал голямо търсене, защото понякога съм ги гледал да седят с дни.(1-ва част)
Сега хората не обичат да четат много.

Не е въпроса в цената. Нея всеки има право да си определя. Въпроса е, че не беше написана ясно в обявата ти, или поне аз не я прочетох, и това ми загуби време..

Автор: cocoon   
Дата:   16-09-07 21:56

Kolko iskash za vsichkite?[smile]

Автор: El_Fuego   
Дата:   18-09-07 11:30

"Цена - 50 % от тази в сайтовете за антикварна литература."

[smilie10] [smilie11] [smilie23]

Това какво трябва да значи? Моля, конкретни цени.

Иначе звучи като "Продавам банани. Цена - 50% от тази на пристанищния пазар в Кито, Еквадор."

Дата:   18-09-07 12:15

Само на пръв поглед е сложно.

Например точно 50 % от цените тук: http://www.bgbook.dir.bg/antsubcat.php?ctr=184

Ако намериш публикувана по-благоприятна за тебе цена - посочи източника и моята ще бъде 50 % от нея.

Дата:   20-09-07 12:47

[smilie24]

Публикацията е редактирана (21-09-07 11:22)

Дата:   20-09-07 13:08

https://photo-forum.net/static/forum/2007-09/sxvy8410.JPG
http://www.bgbook.dir.bg/sasho/pic/02517.jpg

Нашата цена: 180.00 лв.

http://www.bgbook.dir.bg/antbook_old.php?ID=8166

[smile]

Дата:   20-09-07 15:49

Моби, пак ще се оплакваш, че съм ти загубил времето. Но не аз съм виновен обаче, а неутолимата ти любознателност да разбереш всичко, дори без комерсиална цел. Въпреки че следиш темата изкъсо, все пак не си се задълбочил достатъчно и има опасност да подведеш тези, на които им се налага да имат тази книга (без непременно да си падат много по четенето).

В цитирания сайт, цената от 180 лв. е за двете части на сборника. Аз предлагам само първата част, която, забележи, е по-рядко срещаната и следователно по-ценната (това ще ти потвърдят в антикварните книжарници и в безистена на пл."Славейков" и в подлеза на СУ). И въпреки това в унисон с първия ми пост, моята цена е само 40 лв.

Дата:   22-09-07 13:46

Актуалната справка при антикварите ми дава основание на обява конкретни цени за позици:

1) 40 лв.

2) 40 лв.

По-нагоре съм написал на какво основание тези цени могат да бъдат променени.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР