Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся назаем батерия за Canon 350D
Автор: freewater   
Дата:   28-07-11 16:58

Здравейте,
Малко странна молба, но...[smile]
Става въпрос за тази батерия или неин заместител - http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=21&cat=62&product=638&show=additional
Тъй като в момента нямам възможност да си я купя, а ще ми е нужна скоро, много моля някой, който има подобна и не му трябва и няма да му трябва в следващите 7-8 месеца, евентуално да ми я даде назаем за този период. Причината - трябва ми втора батерия поради липса на достъп до електричество за дълги периоди от време. Много ще я пазя и ако нещо стане, ще заплатя някакво обезщетение.

Благодаря за вниманието и ще се радвам много ако някой помогне[smile]
Поздрави и хубав ден!

Отговори на това съобщение
 Re: Търся назаем батерия за Canon 350D
Автор: _iAn   
Дата:   28-07-11 17:53

За кой град?

Автор: freewater   
Дата:   28-07-11 18:29

За цялата страна, мога да дойда да я взема до всяка точка.[smile]

Автор: videnminchev   
Дата:   28-07-11 20:26

Приятелче, 20-25 лв е нова неоригинална батерия. Не струва милиони. Вземи си една такава и си решаваш проблема. Ако е за ден- два може някой да ти услужи с неговата, ама едва ли ще намериш някой да ти я даде за цели 7-8 месеца. Мислиш ли, че има такъв будала. Пробвай да си намериш и някоя запазена втора ръка - 10-15 лв.[cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР