Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам съветска зрителна тръба 60х
Автор: File099   
Дата:   12-02-11 22:06

Продавам съветска зрителна тръба ЗРТ 457 М 30х60х70. Тръбата е произведена през месец май 1992ра година и има документи. Тръбата е в много добро състояние, по оптиката няма издрасквания, механиката работи без проблем. Тръбата се продава с резервни части: резервна призмена камера, резервна тринога и резервен кожух. Кожухът на тръбата е направен от естествена кожа. Тръбата дава кристално ясно изображение и с нея освен кратерите на Луната могат да се наблюдават и облачните линии на Юпитер, Сатурн с пръстенът и фазата на Венера. Реално погледнато нищо повече в Космоса. Идеална е за наземни наблюдения и наблюдения на самолети! Тръбата се продава с оранжев филтър за мъгла. Цената й е 290 лева. Тръбата се намира в София. Снимки нямам и нямам нито време, нито техническа възможност да ги правя! Снимката по-долу която съм дал е от интернет. Моля да не ми се обаждат хора които искат снимки на тръбата. Ако тръгна да правя снимки ще изгубя повече пари отколкото струва тя…И нещо ВАЖНО: не работя с никакви еконтове и други куриерски фирми. Който иска да я види да заповяда у нас – ще гледа през нея колко си иска!Ако има желаещи от провинцията за съжаление или ще трябва да идват до София или нищо няма да стане. Искрено съжалявам ако съм разочаровал някого с условията си. И накрая нещо много важно – тръбата няма абсолютно никакви линейни отклонения! Пазил съм я като очите си!

https://photo-forum.net/static/forum/2010-08/jpfv4449.JPG

За контакти: ГСМ 0897 68 73 24. Веселин.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР