Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Лентово тяло с възможност за приоритет на бленда
Автор: cipher   
Дата:   18-12-09 21:06

Търся тяло, което да е в много добро техническо и козметично състояние (по възможност не пластмасово, но това не е основен критерий), което да е на някакъв нормален байонет или М42 резба (в случай, че върви с преходници е все едно) и което все пак работи с батерии и определя скоростта според блендата и компенсацията.

Знам, че искането ми не е добре дефинирано, за което се извинявам.

Причината да търся такова тяло е, че приятелката ми има желание да снима, което определя искането ми за приоритет на бленда (а не за просто тяло с с ръчни настройки), а причината да е лентово е цената и тръпката.

Поздрави,
Антоний

Отговори на това съобщение
 Re: Лентово тяло с възможност за приоритет на бленда
Автор: FANTAZIA   
Дата:   18-12-09 21:19

75лв. - minolta DYNAX 500si +Тамрон АФ 28-80 3.5/5.6

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=46&i=92193&t=92193&phorum_uriauth=
това е автофокусно и има приоритет на диафрагма, приоритет на скорост, програма и ръчен режим, а от ръчнофокусни препоръчвам един чинон с 55мм. обектив н к-байонет и имам също така и вариообектив 28-80 на 80лв. и олимпус и др.

Публикацията е редактирана (18-12-09 23:22)

Автор: ranopile   
Дата:   18-12-09 21:23

Мога да предложа лентов фотоапарат Pentax ZX-M с обектив SMC Pentax-A 1:2 50mm. Комплектът е в перфектно състояние. Това е последното филмово не-автофокусно тяло на Pentax. Купувано е от щатите 2000-2001г. Освен режим с приоритет на бленда има режим с приоритет на скорост (1/2000 до 2 сек + B), автоматичен режим и напълно ръчен режим. Тялото дава възможност за въвеждане на компенсация на експозицията (от -3 до +3). Апаратът е изключително компактен и много добре направен с голям и светъл визьор. На K-байонет е, което дава възможност да се ползват и обективи на М42 (с преходник). Включения в комплекта обектив поддържа всички режими на работа на апарата и е много подходящ за "първи" обектив докато човек се учи. Цената на комплекта е 95лв. Намира се и може да се тества в София.

Автор: valjo   
Дата:   18-12-09 23:06

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: digitalgab   
Дата:   18-12-09 23:17

Canon 1000FN.

Re:
Автор: sidthesloth   
Дата:   18-12-09 23:44

ЛС.

Публикацията е редактирана (01-12-10 16:56)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР