Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам фотоапарат Зенит
Автор: danielfilth88   
Дата:   31-07-09 13:38

Здравейте! Преди малко станах за смях във форума с невежеството ми по темата, но мисля, че ще го преживея [smile] Продавам фотоапарат Зенит с външна зарядна светкавица и кожени калъфи за апаратурата! Скайп ivan4o8720 и тел 0883 408 419. Ориентираха ме към правилната цена на комплекта (апарата, светкавицата и калъфите) а именно 300 лв. При интерес мога да пратя снимки и по точно описание на модела на апаратчето! Поздрави!

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам фотоапарат Зенит
Автор: pifakiz   
Дата:   31-07-09 13:43

Приятел, това звучи като - "продавам мерцедес.Ориентираха ме към цената. 10000лв."[smilie18]

Майтапа настрана, но вземи напиши модела на Зенита и светкавицата.

Качи снимки на техниката.

Само Зенит за 300 лв трябва да е позлатен, но светкавицата пък може да е скъпа....

Не го казвам с лошо чувство, просто с подобна обява няма да имаш шанс за продажба.

Успех[smilie24]

Публикацията е редактирана (31-07-09 13:46)

Автор: danielfilth88   
Дата:   31-07-09 13:51

Не мога да видя къде пише модела но отпред горе вдясно пише 11, на обектива пише Helios-44M-4 2/58, a светкавицата пише NORMA FIL-16.

Автор: Shtrak   
Дата:   31-07-09 14:18

Май трябва да махнеш едната нула отзад [smilie5]

Автор: boni   
Дата:   31-07-09 14:42

Да, ако искаш правилен ориентир за цените
1. Зенит 11 - към 30лв
2. Светкавица Фил-16 - към 20лв.
Смятам, че това са максималните стойности и като изобщо някой ти ги даде тея пари си ОК.
Аз имам всякакви стари железа, за 30-40лв се купува японски М42 апарат от сорта на Козина и т.н.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР