Автор: feon
Дата: 24-01-09 18:54
Автор: divpetel
Дата: 24-01-09 16:21
не е коректно, аз написах първи че искам двата обектива 24 и 50mm. това че някой ме е предредил говори лошо за продавача.
некоректно е също и поведението на "предреждащия", който бе любезен да ми се похвали за това с лично съобщение.
ето заради такива случки ме е срам че живея в българия!!
по въпроса за драскотините на третия обектив - драскотините по задната леща са фатални за качеството на изображението в много по-голяма степен от тези на предната. аз не бих купил обектив с надраскана задна леща.
Публикацията е редактирана (24-01-09 17:54)
Цитирам те, защото много си редактираш постовете нещо ...
Юлиане, ти добре ли си?! Преди да съм пуснал обявата, ти "пусиш" два обектива - нито съм написал цени, нито състояние (а и книжки и кутийки не знаеш, дали имат). После ми се обаждаш след 4-5 часа и казваш, че си първи... Аз като бях малък и си "пусих" играчки от витрините, не значеше, че ще си ги купя ...
А този, който ти е написал ЛС, ти казах, че не е човекът, който се обади за обективите (2 минути след пускането на описа). Ако изобщо си получил нещо такова, а не си измисляш ...
Колкото до 105/2,5 аис, аз съм го описал коректно, пуснал съм и снимки, които говорят сами. Драскотинките нямат никакъв релеф и не оказват НИКАКВА разлика върху изображението. Поне аз съм тествал и не съм открил. Купувачът сам ще прецени за себе си.
А като говорим за коректност, не знам как да коментирам предложението ти да не продавам 24мм обектива на човека и да го замотам нещо, за да го вземеш ти, понеже си ми продал увеличител преди 5-6 години ....
ай сиктир..
(съжалявам за отклонението)
Публикацията е редактирана (24-01-09 19:43)
|
|