Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам MINOLTA X-370s с обектив ЗЕНИТАР-М...
Автор: BOMBMASTAH   
Дата:   17-11-08 12:23

Здравейте продавам една чудесна японска аналогова машинка. Тялото е ремонтирано от онзи досаден проблем на светломера състоящ се в това че слен всяка изщтракана поза трябва да се вклучи и изключе светломера за да работи за следващата. Скорости те са центровани. Затворът е пердеобразен, но това не представлява никакъв проблем. Миналата цяла зима съм снимал навънка[smile] [shtrak] на студа с него. Обективьт е "съветското чудо" ЗЕНИТАР-М. Доста рядко се намира дори не можах да разбера колко бройки са произведени въобще. Руснаците казват за производството, че е малобройно. Рязък, твърд 50мм обектив. нищо общо с размазаният ХЕЛИОС.С оригинален преходник са МИНОЛТА МД -М42. Към обектива има филтри-SKY И ПОЛЯРИЗАЦИОНЕН също и капачка.
Цена 100лв не се продават по отделно. Ибезтова си е подарък.[smile] Снимка в профилът ми тук във форума.[smile]
За връзка тел 0899141081, скайп BOMBMASTAH
ТАЗИ И ДРУГАТА СЕДМИЦА СЪМ СВОБОДЕН ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ ДЕН. след това заминавам и офертата отпада[smile]
За провинцията с куриер.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам MINOLTA X-370s с обектив ЗЕНИТАР-М...
Дата:   18-11-08 13:21

[smile]

Дата:   20-11-08 11:51

[shtrak]

Автор: bombmastah   
Дата:   22-11-08 00:20

[smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР