Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продадено!
Автор: lipostok   
Дата:   10-08-08 11:21

Купих Olympus-a от тази обява.

Апаратът не работи в А режим, за което ня бях уведомен от продавача, въпреки че с него говорихме по тел. преди сделката. Същият отказа да изкупи апарата обратно след като му заявих, че в това състояние не ми е необходим.

Отговори на това съобщение
 Re: nick70 - некоректен продавач
Автор: nick70   
Дата:   10-08-08 19:50

Евгени, не отразяваш обективно ситуацията...:)

1.Имаш моя тел.,можеше да го ползваш...
2.Ден преди да изпратя злополучното апаратче АЗ ти се обадих и споделих своите опасения за ползването на "Български пощи" като куриер ( уви,опасенията ми се потвърдиха).Ти беше този,който НАСТОЯТЕЛНО ме помоли да ползвам тяхната услуга,за да ти излезе ПО-ЕВТИНО!!!
3.Изпратих ти работещо апаратче! Няма да нося вина за проблем възникнал при транспорта!

Автор: 5nap5hooter   
Дата:   10-08-08 21:03

nick 70 e пич! Купувал съм 3-4 пъти от него.

Автор: plamenp   
Дата:   10-08-08 21:11

И аз не съм имал никога проблеми с nick70.
Към мен винаги е бил коректен!

Автор: feon   
Дата:   10-08-08 21:22

Аз също съм купувал от него. Разбрахме се да тествам апарата (телеметричен) няколко дена, защото не бях сигурен дали фокусира достатъчно точно. В крайна сметка не ме удовлетворяваше и му го върнах, той ми върна парите и бях доволен, че не съм ги хвърлил на вятъра. Мога да кажа само хубави неща за него! [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: micron1   
Дата:   10-08-08 21:27

Писах на lipostok - не се прави така - nick70 винаги е бил напълно коректен![smilie24]

Автор: ivan.draganov   
Дата:   10-08-08 21:56

Купувал съм 3 пъти от НИК 70 ,всичко е било наред [smilie24] ! Добре е нещата да се разрешават на лични ,а не тук ....
Аз имах такъв ОЛИМПУС ,имаше същия проблем ,на А не работеше коректно ....може би заради селеновия светломер отпред...а и апарата е доста стар модел !

Дата:   10-08-08 22:20

@nick70: Апаратът си личи, че е удрян по гривната на обектива още преди да е пратен по пощата, като се вгледаш в снимката се вижда, но го забелязвам чак сега. Ти не ми каза за това. Премълча и че апаратът не работи на А режим, който е основния режим за този апарат. Без него апарата не струва нищо. Веднага след като го получих, ти писах, че искам да го върна. Ако беше коректен търговец, щеше да се съгласиш и нямаше да пиша тема. После щеше да го продадеш като повреден с лека корекция в цената, която и така не е висока.

Дата:   10-08-08 22:30

ПП: Предлагам ти да си откупиш обратно апарата на същата цена и да забравим случая. Човек трябва да има достоийнството да си признае грешките и да ги поправи!

Публикацията е редактирана (10-08-08 23:21)

Автор: jordanloko   
Дата:   10-08-08 22:31

Nick70 е супер коректен!
Пазарувал съм няколко пъти от него и винаги е удоволствие да се видим [smilie21]
Не се прави така това е някаква нова мода във форума. Има GSM-и и ЛС за тази работа.
Що се изтъни така за куриерските и сега ревеш!
Наистина селеновата клетка е чуствителна имах подобен горчив опит с един светломер!
Аз сигурно съм най-голямята риба тук на гол бастун можеш да ме уловиш, но съм останал с отлични впечатления от продавачите.
Цената на апарата е съвсем поносима за да инвестираш в ремонт, тъй като си оплескал нещата с транспорта!!!

Дата:   10-08-08 22:32

jordanloko, що ми приказваш глупости, апаратът не може да се повреди от транспорт, още повече че като се взреш в снимката се вижда че е ударен от преди.

Автор: джъмбо   
Дата:   10-08-08 22:55

ник[smilie24]

Автор: digitalgab   
Дата:   10-08-08 23:25

И за какво му беше на липосток да купува такава морга?

Дата:   10-08-08 23:27

digitalgab, ако знаех, че е морга, нямаше да го купувам.

Автор: exo99   
Дата:   11-08-08 01:23

Za tova poniakoga otkazvam da prastam s kurier.
Da doide i da si go vidi.
[smile] [smilie24]

Автор: next_time   
Дата:   11-08-08 03:02

Смърт на тираните, свобода на народа.[smilie24]

Автор: white   
Дата:   11-08-08 10:48

Аз също подкрепям nick70 като коректен и точен продавач.
lipostok - ако си в Б-я е трябвало да си хванеш автобуса,ако нямаш с какво да отидеш до Сф и да си го вземеш на място. Не само в Български Пощи са джалати, а много от куриерите. Даже незнам кой ми разправяше,не си спомням от коя куриерска фирма беше,че играели на футбол с пратките [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   11-08-08 11:06

И аз харесвам nick70. Много мил и симпатичен пич, като говорих с него по тел. Но ми прати повреден апарат. По-горе съм описал достатъчно подробно случката. Кой каквито иска изводи да си направи!

Автор: apollo   
Дата:   11-08-08 11:23

Представям си ги как си правят главички и крачета с пратките [smilie10]

Автор: d256h   
Дата:   11-08-08 11:42

Едана от причините да не работи рамерката на режим А е стара смаска на диафрагмата. Понеже ламелите се задвижват от много слабо ЕДН трябва да са полусухи. Ако по механизма е просълзило макар и малко смаска, то ламелите залепват и не могат да се движат. Една профилактика при Наско вероятно ще оправи нещата. Селеновите елементи на Оли са много издържливи и дори 30 годишни камери работят перфектно. Казаното по-горе важи за Оли Трип и Оли Пен !

Дата:   11-08-08 11:59

Ами ще му търся майстор, но за съжаление тук в Б-с няма. Ламелите на блендата работят, като отместя от А, затваря. Но на А режим (когато сработи, защото понякога излиза червенкото и блокира,) отваря винаги макс. блендата и не се влияе от смяна на ИСО-то. Според мен светломера не работи.

Автор: Паралакс   
Дата:   11-08-08 14:02

Това са рисковете от такова пазаруване. Аз винаги съм купувал от Ники директно и имам прекрасни впечатления от него. А трябва да знаете, че съм купувал не едно и две неща, а повече от 20.Наскоро си купих един дек от човек от Плевен, който го изпрати по Еконт. Човека се кълне, че всичко му било на ред, а той не може да отлепи. Какво да правя, ще го нося на сервиз, човека ми изглежда честен и почтен...

Автор: ivan.draganov   
Дата:   11-08-08 20:03

Евгени ,и моя който имах работеше по същия начин ,доколкото си спомням нарочно преекспонирах яко кадрите и ,въпреки това не всички снимки ставаха ! Хубав обектив ,иска много точно нагласяна на метражната скала ,особено на отворена бленда !

Дата:   11-08-08 20:56

Толкова хора ми се обадиха да ходатайстват за Ник07, че съжалих че пуснах темата. Нека ако може всички да забравим случая! Извинявай Ник, остани си пич!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР