Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПРОДАВАМ ЛЮБИМАТА СИ КАМЕРА "NIKON-F 4s"- ТЯЛО
Автор: fotorafi   
Дата:   10-03-08 14:30

С БОЛКА НА СЪРЦЕТО ПРОДАВАМ ТЯЛО "NIKON-F4s"
С БУСТЕР MB-23

за подробности www.club-nikon.org
за контакти: 840-18-55, 0886-711-193
Перфектен-9, 1 година гаранция
ЦЕНА........580 лв.[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: ПРОДАВАМ ЛЮБИМАТА СИ КАМЕРА "NIKON-F 4s"- ТЯЛО
Автор: gecko   
Дата:   10-03-08 20:21

Апарата си заслужава, само че за тази цена трябва да е като нов. Хубаво ще е да покажеш снимки. [smilie21]

Дата:   10-03-08 22:40

Дечко,апарата е като нов. От магазина В&Н от Ню Йорк е купен веднага след Коледа за 479$ без таксата /ДДС/което е + 8,5% . Оказа се ,че на моята възраст още една камера е просто излишна,пък и аз повече преподавам,отколкото снимам. Та няма проблем след 2-3 месеца да се върне апарата в магазина с касовата бележка и те връщат цялата сума.Там има закон, техниката втора употреба се преглежда на стенд,почиства и смазва.Продават я с гаранция.....
ОКАЗАЛО СЕ Е,ЧЕ NIKON F-6 ДАВА ДЕФЕКТИ......
НИЩО ЧУДНО ЕДИН ДЕН ДА СЕ ТЪРСЯТ F-4,5.
ЕДНО ВРЕМЕ АКО БЯХА КАЗАЛИ,ЧЕ ЦЕНАТА НА ЕДНА СТАРА ЛАИКА ОТ ПРЕДИ ВОИНАТА ЩЕ СТРУВА ЛУДИ ПАРИ, ЩЯХТЕ ЛИ ДА ПОВЯРВАТЕ?
ТА ЦЕНАТА ЗА ТАЗИ СЪБЪРШЕННА КАМЕРА
F-4s СЕ РАВНЯВА.... на 52 кг.кашкавал...

fotorafi[shtrak]

Автор: gecko   
Дата:   11-03-08 08:02

Благодаря, аз си имам F4 и втори не ми трябва засега. Просто искам да ти подскажа, че и за 479 лева трудно ще намериш клиент. Преди година-две тук се продаваше такова тяло, цената падна до 400, и остана непродадено. По-добре си го ползвай сам :)

Автор: kadar   
Дата:   11-03-08 12:15

малиииииииииииииии ! Направо не мога да повярвам ! Наистина какви времена настанаха !

Автор: muu   
Дата:   12-03-08 07:39

я сложи няколко снимки : отпред , отзад и отгоре на актуалното съсъояние на апарата, че към този модел имам сантиментални спомени от началото на 90те години... ако ми хареса да се спазариме. [smile]

Автор: Георги   
Дата:   12-03-08 08:46

[smilie24]

Дата:   12-03-08 22:55

айде бре, пусни снимки [smilie10]

Автор: Снежанка   
Дата:   12-03-08 23:11

Доколкото знам няма техническа възможност да пусне, но едва ли би отказал да го огледаш.

Дата:   12-03-08 23:16

[smilie18] ами снимките са чудесна предпоставка за да реша дали да гледам нещо или да не си губя времето. а това за техническата възможност звучи несерьозно ....

Автор: uri64   
Дата:   12-03-08 23:34

Що пък несериозно? ако има в момента само лентови тела.....

Дата:   12-03-08 23:51

Няма да има снимки на тялото! Аз съм фотограф от 1967г.Половината ми род са също,другата половина са механици. Поправят фотографска техника в София, Ню Йорк,Лондон. Та ако иска някои така може да ви метне със снимки от сайта,че има да ви топли 10 г. Затова, запомнете от старото и напатилото: Пипате и гледате: следи от падания на тялото. дали основни винтчета са отвивани-отварян ли е за ремонт.Пресьора на филма дали е изтъркан от преминаването на много филми. Още три важни неща! Много стана акъл да ви давам безплатно- дължите ми 3 бири Бекс
СНИМКИ НЯМА ДА ИМА ![beer]

бРАТ МИ ДОИДЕ ОТ Ню ЙОРК. ИМАМ И ПРЕСЕН ЦЕНОВИ КАТАЛОГ СЪС ЦЕНИТЕ ОТ ПАЗАРА. МОГА ВСЕКИ МОМЕНТ ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ПРОДАЖБАТА ЗАРАДИ НЕДОСТОЙНОТО ОТНОШЕНИЕ И ЦЕНАТА ЗА F4

Дата:   13-03-08 07:40

я не ме разсмивай! задръж си апарата по добре! или най- добре си го прати в ню йорк с касовата бележка и си прибери парите![smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР