Автор: deniac
Дата: 22-01-08 21:15
Продавам част от CANON FD техниката ми. Вече не снимам на лента и тези неща са ми излишни. Старал съм се да опиша точно състоянието, но въпреки това предпочитам купувачът да огледа и пробва техниката. Нещата са в София.
1. Тяло CANON AV-1 с обектив NewFD 50mm f/1.8 - ПРОДАДЕН
Апаратът е изправен, в отлично състояние, почти като ново, с чисто нова (неразпечатвана) литиева батерия KODAK. Обективът е без капачки. Тялото има козметичен дефект - стъклото отзад на визьора е спукано в единия край, но това е напълно незабележимо, когато се гледа през визьора.
2. Тяло CANON AV-1 с обектив NewFD 50mm f/1.8, ПРОДАДЕН
Апаратът е изправен, с малки следи от употреба. С работеща литиева батерия KODAK. Обективът е без забалежки оптически и външно, но няма капачки.
3. Обектив Sigma FD 28mm f/2.8, Цена ПРОДАДЕН
Обективът е с малки следи от употреба, със задна капачка, без предна.
4. Обектив TOKINA FD RMC 80-200mm f/4,ПРОДАДЕН
Обективът е като нов. С две оригинални капачки. Единствената забележка е замърсяване под милиметър на вътрешната страна на челната леща, което не се отразява на снимането.
5. Обектив CANON NewFD 50mm f/1.4 - ПРОДАДЕН
Обективът e отличен външно. Предна и задна леща, както и диафрагмата са ОК, но вътре ми изглежда доста замърсен. Който иска може да си го занесе на ремонт да му го изчистят. За това го давам и на такава ниска цена.
За който се интересува, CANON AV-1 е от новото FD поколение и поддържа както старите FD и FL, така и новите NewFD обективи. Има автоматична експонация с приоритет на блендата.
Публикацията е редактирана (01-02-08 10:35)
|
|