Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся ръчно проявяване по C41 (в София)
Автор: wess_music   
Дата:   01-12-07 17:25

Моля, ако някой знае къде мога да поръчам ръчно проявяване по C41 и "push" в София, да свирка на ЛС или на Е-меил:
wess-music@dir.bg

Преди до Операта имаше Кодак, където това ставаше, но вече нещата са други - собствениците не са същите.

Имам чувството, че всички фото-ателиета по които съм минавал са се наговорили да работят зле, със стари и изтощени проявители, в които плуват боклуци, в допълнение към всичко негативите да се опипват с пръсти по емулсията, или ако това не дава ефект за "собствен почерк", да се поодират при изваждането с цел униклност.

Разбираемо е акцента да се е преместил върху копирането на снимки от дигитални носители, но все пак... - ето затова отправям молба за инфо.

Поздрави и благодаря предварително

Отговори на това съобщение
 Re: Търся ръчно проявяване по C41 (в София)
Автор: william   
Дата:   01-12-07 18:57

Все още има ателиета, където проявяват качествено с филм-процесор. Последно останах доволен от Асса-фото на бул. Мадрид (№19 ако не греша) - чисто, никакви драскотини, прах или отпечатъци. [smilie24]

Тъй като си сканирам сам филмите, ако има подобни "екстри" ги забелязвам веднага.

EDIT: В същото фото прoявяват и E-6, ръчно!

Публикацията е редактирана (01-12-07 19:00)

Автор: kalo11   
Дата:   03-12-07 16:31

wess_music, taka e kolega do operata pak ima Kodak no neshtata se promeniha s nova digtalna mashina.
A sho se kasae za takiva klienti vsqko foto bqga ot tqh:)

Дата:   03-12-07 17:36

kalo11, споко, при теб в "обновения" Кодак до Операта няма да стъпим повече [smilie19]

Иначе бях редовен клиент докато там работеше стария екип [smilie24]

Дата:   03-12-07 17:39

kalo11 (преди kalo1),

нещо не схващам - ателиетата не бягат, а напротив - клиентите.

А що се отнася до теб, при това, без да съм те визирал по негативен начин в постинга си обявявайки тамата, много скоро сам ще се увериш и ще има да се чудиш, защо колегите фотографи минават покрай твоя дюкян в посока малко по-надолу с-щу спирката на трамвая и да си дават материалите да им се прояват при тези, които купиха част от техниката на бившите осбтвеници на Кодак-а дето в момента ти и котето ти си скучате.

И ако на такива като мен им е все едно, защото в рамките на 3 дни си реших проблема, то имам достатъчно основания да мисля, че имаш доста по-голям проблем - колегите ти от гюлдията те разнасят, а не само клиените ти или разни общуващи помежду си НОН- или ПРО-фотографи по форумите.

Поздрави
Админа нека изтрие темата.

Дата:   03-12-07 17:53

wess_music
Ако си намерил място, от което си доволен, защо не го споделиш?

Дата:   03-12-07 18:21

Имаш ЛС

А преди няколко часа ми препоръчаха ателие Кодак - в първата пресечка на Солунска (в посока Ботев). В ляво, на около 20-30 метра. Препоръката е от човек, на когото имам доверие. Със сигурност го познаваш и ти.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР