Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дайте някаква химия за Е-6
Автор: canonio   
Дата:   12-10-07 13:19

Да си поиграя.
Някакви по-малки разфасовки.
Искам да се понауча, преди да се набутам за големи количаства. После ще трябва много филми навъднъж да си проявявам.

Отговори на това съобщение
 Re: Дайте някаква химия за Е-6
Автор: alexstudio   
Дата:   12-10-07 15:21

Вземи си 3 разтворния Tetenal.Лесен за работа-само в 3 разтвора (е,последния стабилизатор не го смятам..[smile]),можеш да си разтвориш дори 300мл за няколко филма в дозата.[smile]

Дата:   12-10-07 15:27

1. От къде да го взема? Халите са на 450 км от нас.
2.Той не е ли за 5 литра. Като си забъркам 300 мл какво ще стане с останалия концентрат? Колко време ще изкара отворен?

Дата:   12-10-07 15:33

Във Варна ли си? [shtrak] Ами доста време изкарва- концентрата е течен и само си отливаш необходимото количество. Ами май е за 5л-поне това което се предлаше от Корексим в БГ.Не знам да имат по-малки разфасовки. Апропо-аз скоро ще заминавам за дълго от Бг и си разпродавам останали неща. Имам отворен пакет в час. Преди седмица си проявявах и е 6+.Мога да то го предложа на някаква цена.[smile] Аз съм в Бургас.

Дата:   12-10-07 16:24

Ми скивай там какво е останало и дай някаква цена. То не трае дълго като е разпечатано съм чувал...

Дата:   12-10-07 20:23

Е,концентрата изтрайва. Разтворената химия е добре до 10тина дена да използва. Ще видя какво ми е останало и дали ще го ползвам.[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР