Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Инфраред филми къде има?
Автор: canonio   
Дата:   30-08-07 23:02

Никога не съм пипал такова нещо. Много ми се ще да издухам няколко.
Предпочитам рол 120, ама и на лайка кандисвам...
М?

Отговори на това съобщение
 Re: Инфраред филми къде има?
Автор: da.fo   
Дата:   31-08-07 02:56

А ми те май само Кодак могат да ти доставят такъв. Така , че питай във Фомус. Срока на годност на тези филми е кратък и затова никой не ги държи в наличност.[smilie2]

Автор: adonchev   
Дата:   31-08-07 06:39

EFKE също вече имат инфрачервен филм. Трябва обаче да си го купищ през Интернет. Ето тук например. [smilie21]

Автор: doca   
Дата:   31-08-07 07:15

Не съм правил снимки с инфраред, но зная че при фокусирането има разлика между това което виждаш и което се фиксира върху лентата.

Дата:   31-08-07 08:06

canonio моля те, извини ме за спама!
doca никой не те е питал какво знаеш за инфраред фотографията. Аман от самовлюбени, себеизтъкващи се, зле възпитани всезнайковци! Не си снимал, но бързаш да си нащракаш мнението , барем някой каже, че поне си чул нещо. Човека пита от къде да си купи филм, предполагам, че знае как да си служи с него. Ако можеш да му дадеш отговор на въпроса - давай! Ако ли не, трай си и не позволявай на другите да разберат какъв празнодумец си! Аман! [smilie23]

Автор: doca   
Дата:   31-08-07 08:30

adonchev изненадваш ме приятно! Досега не беше се обозначавал като непримирим към чуждите мнения, явно съм те предизвикал, ама то си твоя работа. Първо си погледни профила и снимките и ги сравни с тези на canonio- разлика в космически години.
Второ- отиди си вземи едно легенче със студена вода и си натопи дупето.Барем ти олекне на маясъла!
Още един се нареди сред кукуфилите![smilie19] [smilie19] [smilie19]

Публикацията е редактирана (31-08-07 08:47)

Дата:   31-08-07 11:07

Стига сте се карали бе хора.
Имам отделно деление на обективите за ИР филм. Фокуса ще го оправим.
Това, което ме притеснява, е че тия филми могат да ми ги развалят като ги сканират по летищата. Затова не съм поръчал още. Искам някъде от България да си купя, и то ако някой вече ги е пробвал. Щото после няма как да разбера аз ли оплесках снимките или филма е смотан[smilie18]

Автор: d256h   
Дата:   31-08-07 18:12

Аз също се интересувах за такива филми, но като рабрах каква цифромания е ...
Ще си гупя Инфра червен филтър ер72 на Хоя и ще праскам с обикновени филми, а става и за цифрак!

Автор: neuromancer   
Дата:   31-08-07 19:07

adonchev, тоя сайт прави ли доставка до Бг? Извинявам се, ама немския ми е нулев. Ако някой вземе повече за да спести от доставка бих го отървал от един - два 35мм

Дата:   31-08-07 19:21

Не съм го пробвал още, но пише че прави. Моят немски също е 0, обаче като пробваш с Google превод към английски, нещата стават по-разбираеми. Пише че всички стоки включват ДДС и доставката на един 25 кг кащон (включително опаковката) за цяла Европа е 19 EUR. Мисля да го пробвам . . .

Автор: seven   
Дата:   31-08-07 21:32

toq site e typ neshto. hodete na fotoimpex.de
tam bachka 1 bylgarka - Denica, moe da pishete na bylgarski w maila na info@
prashtat w .bg i neshtata sa perfektni

Дата:   31-08-07 22:25

Мерси севън, това е нещо по-различно.
Поне има текст на английски. Ще взема да пусна една заявка.....

Дата:   31-08-07 22:35

Недей, ще страдаш! Първо се поинтересувай за условията после прави заявка. Единственият метод за плащане е банков превод, като изрично се споменава, че всички разходи по превода са за твоя сметка. Значи започваш да броиш от 20-25 EUR. Отделно ще ти лепнат 25 EUR за доставката и трето - ще чакаш, господи как ще чакаш. По-евтино и по-бързо - Щатите - http://www.freestylephoto.biz/sc_main.php. Кредитна карта, ограничаваш се до $130 и прескачаш ДДС и митница!

Дата:   31-08-07 22:48

adonchev,
да ве. Първо ще прочета всичко. Не е спешно.

Ама имам покупки от ибей за над 3000$ отвъд голямата вода. От 10-12 доставки, нито веднъж не съм прескочил митницата. Ще взема да пробвам от Европа как е.

Дата:   31-08-07 23:10

adonchev - shto goworish gluposti ? kolko puti si kupuwal ot tqh ? horata priemat i paypal. dostawkite sa sywsem normalni. da te swetna oswen twa che germaniq e w ES malko... syshto da te swetna che praga otdawna ne e 130$ a e 50$. moje da ne mi blagodrish.

Дата:   31-08-07 23:18

Чакай и аз да те светна! В грешка си! - По всичките въпроси! Не бих седнал да си измислям такива неща, говоря от личен опит! Пресен - пресен! На два дена! Германия може да е в ЕС, България, дефакто още не е!
Нямам за какво да ти благодаря, а и нямам такова намерение!

Дата:   31-08-07 23:25

adonchev - hehe, dobre be. pazaruwaj si ot US togawa. uspehi.

Дата:   31-08-07 23:31

Стига бе хора. 40 евро е минимума в немския сайт. С доставката да стане 60. За 120 лв си заслужава риска. Кво толкова?

Дата:   31-08-07 23:34

Седми - виж ми профила в eBay. Псевдонима ми е съшия като тук . . . Не е хубаво човек да празнодумства като тебе!

Дата:   01-09-07 02:31

adonchev - widqh. i kwo ? kupil si si bezbroj leica kaseti. brawo. trqbwa da se wpechatlq li ? imam dwojno poweche auctiona ot teb, za poharcheni pari hich nqma smisyl da goworim.
taka i ne razbrah obache kakwo obshto ima ebay s fotoimpex.de
smeshnik.

Дата:   01-09-07 10:51

Седми, айде сега, кажи ни, о Прекрасни, кой е твоя eBay псевдоним, че да можем ние простосмъртните, да се възхитим на печеността ти и да възликуваме!
Че нали се сещаш?! Без тази информация, тирадите ти изглеждат, меко казано, голословни!

Това е последния ми пост по тази тема. Оставям на теб да довършиш. И дано да бъде с чест, защото иначе ще бъде тъжно!
Извинявам се още веднъж на canonio за това, че така свински му у*****е темата!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР