Автор: mimiron3
Дата: 10-08-07 16:53
ука за една седмица се появиха 2-3 оферти за М3000, М9000 и сродните модели, а също така и обяви за търсене на съответните. Писах на няколко пъти, че продавам - ник'ъф резултат. От това си вадя заключението, че няма реални продавачи/купувачи, а само сиирджии. Аз пък мойта М9000 за 100 лева няма да си я дам ! Ще си снимам г..а ако трябва с нея. Хора, замислете се, че съвсем до скоро това беше еталон за добра камера, някъде все още се ползва като резервна камера, а в някои райони на БГ снимането с такава камера е престижно. Не очаквам добри отзиви за тези ми писания, но въпреки това ще кажа, че тук хората повече си чешат езиците, отколкото работа да се върши. Колко липсва зоната.. Иначе (за последно) оферирам М9000 в мн. добро състояние, акумулатор, зарядно, куфар; а също така и голям акумулатор с чантичка за рамо, зарядно за него, лампа за камерата отгоре (20вата), цена 500 лева всичкото - готов и работещ сватбарски комплект.
Браво,абсолютно си прав! Същата я предлагам и аз,за толко,но ,ако "колегите" се стискат да си търсят по евтини,явно не им трябва!Щом се назландисват!
|
|