Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Обективи на М42
Автор: duronman   
Дата:   25-08-12 00:37

Здравейте, приятел има доста обективи на М42 и повечето са неизползвани. Пускам ги за продажба и противно на правилата няма да сложа цена, защото истината е, че не съм напълно наясно с част от стъклата, а и не намирам достатъчно информация в интернет за 2-3 от тях.

Обективите са следните:

Rikenon 1.7/50mm - много добро състояние, незначителни външни драскотини на корпуса.

Admiral 55-300mm 4.5 - като нов, вероятно неизползван. Това чудо е огромно, дори има резба за статив, на него D90-ката ми изглежда, като капачка за него. С твърда кутия и задна капачка.

Pentacon 4/200mm - отново, като нов.

Pentacon - 3.5/30mm - и той изглежда, като нов.

Pentacon - 1.8/50mm - и той така...

Soligor Zoom Close-UP - прилича на обектив, но вероятна е приставка за макро, която се навива отпред на обективи, не можах да видя колко mm е резбата.

Човекът се чудеше дали да ги продава, но не му трябват, защото снима със сапунерка.

Очаквам предложения за цени на ЛС или в темата, като ще му ги предам и вероятно ще ги продаде.

Съжалявам, че пускам темата с толкова условности, но за част от нещата не намирам информация (лете-то и Zoom Close-UP приставката) и освен това не са мои.

За контакти - за сега ЛС, ще добавя телефон, след като уточня нещата с него.

За София, но предполагам, че няма да е проблем и Еконт с опция за тест.

Отговори на това съобщение
 Re: Обективи на М42
Дата:   25-08-12 00:46

Естествено всичките стават за FULL FRAME тела. Не знам дали голямото варио не си струва да се преправи на байонет ако е възможно или с преходник е ОК, но като гледам цената на подобни нови обективи за фул фрейм ми става лошо :D

Автор: parazit25   
Дата:   25-08-12 01:43

Едно предложение от мен за Admiral 55-300mm 4.5 - 120лв.
Ако може да сложите снимки на обективите ще е добре.

Поздрави!

Дата:   25-08-12 12:39

Здравейте, снимки обещавам днес, утре или в други ден, когато ги взема.

Дата:   25-08-12 19:18

С риск много хора да ме псуват, момчето днес каза, че още се чудел за продажбата и не ми остави обективите. Ако има промяна в идните дни ще пиша.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР