Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 обектив: ПАНКОЛАР 1,8/80 мм/перфектен/
Автор: fotorafi   
Дата:   26-01-12 17:41

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: обектив: ПАНКОЛАР 1,8/80 мм/перфектен/
Дата:   26-01-12 17:42

София, ЛС, 0886-711-193, 02/840-18-55

КУПУВАМ-само в перфектно състояние[smitten]

Снимки на: fotorafi@abv.bg с цени[shtrak]

Лично аз, МИСЛЯ; НЕ СИ СТРУВА ПАРИТЕ.Но на един мой близък лекар това му е младежката мечта, за него търся..

Публикацията е редактирана (27-01-12 21:51)

Автор: El_Fuego   
Дата:   27-01-12 09:41

Снимки, цена?

Автор: novi4ok   
Дата:   27-01-12 18:35

Невероятен обектив, но за съжаление изключително рядък. Спомням си преди време как се дразнех на един канадец в mflenses, който от някъде купи 2бр. и взе да ги сравнява и обяснява как се държали. Мислех си: "Абе, аланкоолу, викай ура, че си купил не един, а два уникални обектива, недей да им търсиш кусури..." [smilie18]

Иначе - успех с търсенето, аз се бях мераклисал да си взема още един, защото ме дразни подбитата гривна за филтри на моя, но така и не намерих.[smilie24]

Автор: micron1   
Дата:   27-01-12 18:43

За 850-900лв си намираш веднага, но едва ли си струва.[smilie5]

Автор: micron1   
Дата:   27-01-12 18:47

текст

Дата:   27-01-12 19:10

Микрон1, струва си. [smilie5]

Автор: nikon_f2   
Дата:   27-01-12 20:19

[smile] Не си струва отникъде и всеки който е имал такъв обектив ще го каже. Сега е 2012, нали, преди 25-30год, мей би?[smilie7]
Защо не познавам човек, който да си захвърлил Канонски, Никонски или друг фирмен обектив заради такъв Панколар? А обратни случаи -колкото искаш.
Организирам MYTHBUSTERS във Фото-Форум.
Някой фен на този Панколар да донесе един, а аз ще имам грижата да осигуря стари Канонски, Никонски и подобни обективи.[cool]

Автор: simbon4o   
Дата:   27-01-12 20:26

Преди време ми попадна и не го взех понеже не знаех че Слав може да му смени задницата и да го направя М42 или К, беше практика байонет. Сега гледам цената му е напълно незаслужена и висока, като си купувах преди година две пентакската 85-ца бяха на една цена - сега йената е двойна и нагоре... За малко повече пари има сигма 85 1.4 автофокусна [smilie5].
Иначе ако изпадне на нормални пари за такъв - около 400лв бих взел да поснимам да видя как е.

Дата:   27-01-12 22:06

nikon_f2 ти имал ли си? Или говориш наизуст? Защото аз имам и мога да ти кажа, че ако трябва да се откажа от Pancolara или Nikkor-a, директно съм изхвърлил никора. Бях тръгнал и снимки да ти показвам, но съвсем оспамихме темата на колегата, та се отказах. Ако искаш погледни ми сайта, в секция "портрет" след средата на галерията повечето са с панколара, те си личат по пластичността и известната "приказност" на изображението.
Рафи, извинявай за спама - не се сдържах.

Публикацията е редактирана (27-01-12 22:10)

Автор: nikon_f2   
Дата:   27-01-12 23:59

[smile] Ти определено искаш да ме разсмееш, но днес е петък-става.[cool]
Нали точно аз ти обяснявах, че съм имал такъв обектив и, че не съм му свалял сенника? Май си забравил...[smilie7]
Въпросът май не е дали аз съм имал такъв , въпросът е ти имал ли си друг и с какво си го сравнявал?

Пак ти предлагам - вземи твоя Панколар, виж какво чудесно време е навън- точно за детайл и разработка, а и някой портрет ще направим не е проблем и на естествено и на изкуствено осветление, пък да видим...
Но не тайничко и само двамата, а с още някои клубари, дори ще ги ползваме за консултанти. [smilie6] Може после да публикуваме кадрите само с номера и да чуем какво ще каже публиката. [smilie24]

Автор: djfroggy   
Дата:   28-01-12 00:13

Aз ползвам в момента един Панколар 80/1,8 на Сони А850. Имам и Цайс 85/1,4 за Сони, автофокусен. Определено Панколара му се опъва достойно! В ниакакъв случай не бих си хвърлил автофокусния Цайс заради Панколара, но ако сега трябваше да купувам портретен, бих си взел Панколара.

Дата:   28-01-12 02:12

nikon_f2, прав си. Дори да не си - пак си прав.
[smile]

Публикацията е редактирана (28-01-12 02:28)

Дата:   30-01-12 13:23

[smitten]

Дата:   01-02-12 03:44

[cool]

Дата:   03-02-12 08:54

[smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР