Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Продавам Zenit 12 SD - PRODADEN
Автор: BizZaR   
Дата:   19-06-07 11:44

Апаратът е запазен и всичко работи перфектно.

Цена: 50лв

GSM:0887821662

https://photo-forum.net/static/forum/2007-06/cwpz7901.JPG
http://img369.imageshack.us/img369/1517/p1000718vs1.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Zenit 12 SD
Автор: marti2007   
Дата:   19-06-07 15:32

Добре, ама цената е доста висока. Свали с 50 % и го вземам.Не че ще правя снимки с него, защото си имам дигитален Канон, ами да те оттърва от него. Като сложиш и услугата на Еконт експрес/още 10 лева/ и на мен ще ми излезе около 40 лева, което за руски апарат от 80-те е доста висока цена.

Публикацията е редактирана (19-06-07 15:33)

Автор: ivan.draganov   
Дата:   20-06-07 23:16

хи4 не му е висока цената,а ми ти не знаеш явно за какво става дума,и вообще кво му спамиш обявата !?да те отърва от него,ти на колко години си бе ,пи4!?

Дата:   21-06-07 00:04

Когато съм започнал да се занимавам с фотография ти си бил по същото това време още в кожени гащи на баща си "пич".

Публикацията е редактирана (21-06-07 00:10)

Автор: dreamachine   
Дата:   21-06-07 02:32

Хаха ама Марти наистина се подиграваш!Цената си е баш идеална даже незнам как не са го лапнали още начинаещите мераклии :) защото сложи го 25лв за обектива и също толкова за тялото и си идва точно 50лв. А това че ти чакаш подаръци ее...[ezik]

Дата:   21-06-07 06:25

Това е базар и не виждам нищо чудно, че продавача предлага една цена, а потенциалния купувач друга.
На мен този апарат ще е пореден в колекцията ми, като започнеш от първия ми Байрет,с който се учих да правя снимки, да проявявам и копирам черно-бели филми на нелошата за онова време фотокопирна машинка и които ми бяха купени от родителите ми, преминеш през различните модели Смяна, имам и SLR Exakta/подарък от един приятел/, както и 2 покет апарата с филм 110/ако знаеш какво е това/, както и доста от тези с постоянен фокус.
Ако това се приема за спам, моля да бъда извинен, особено на младока с обръщението "пич" и на когото сигурно мога да съм и баща.

Автор: flup   
Дата:   22-06-07 18:25

Любимия ми апарат! Стабилно тяло! Първата сериозна машина с която снимах! :)

Автор: xborox   
Дата:   25-06-07 10:22

BizZaR , от София ли си? Апаратът ме интересува, че на баща ми Зенита предаде богу дух преди няколко дни и искам да му подаря "нов" [smile] Бачка ли добре светодиодната индикация?

Публикацията е редактирана (25-06-07 10:22)

Дата:   25-06-07 11:46

От София да.Всичко си му работи идеално.

Дата:   27-06-07 09:58

https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif

Автор: nodoubt   
Дата:   27-06-07 10:12

цената е символична [smilie24] чисто новичък изглежда , успех с продажбата [smile]

Автор: royal   
Дата:   27-06-07 13:53

не се бъзикайтве с човека - само МЦ Хелиоса 58/2 шеста серия струва толкоз [smilie24]

мале колко са паднали цените - чак ме е страх да обявя мойта колекция за продан [smilie11]

Автор: chris73   
Дата:   27-06-07 22:47

Актуализация на цената ще има ли?

Каква батерия се слага на туй чудо?

[smilie24] [shtrak] [smilie24]

П.С.

Ако някой е от София и се интересува само от обектива, може аз да взема тялото и да си го делнеме... /щото аз си имам вече Хелиос 44М/...

Публикацията е редактирана (27-06-07 22:51)

Автор: j_mironski   
Дата:   28-06-07 07:30

щосе базикате с човека бе?
Той само обектива му струва толкова. Никой не чете какво пише там. Еин Такумар със същотото качество се продава за 100тина лева.
Само обектива да вземете и да сложите на някой цифрак пак сте на далавера[ezik]

Дата:   02-07-07 10:56

https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif

Автор: stingray   
Дата:   02-07-07 11:00

ЛС :)

Дата:   02-07-07 17:57

Моята оферта си важи, ако решиш нещо драскай...

Автор: shakalaka   
Дата:   03-07-07 21:50

аз искам обектива, ако някое му трябва тяло да казва. предлагам да делим по равно.

Дата:   03-07-07 21:52

[shtrak]

Дата:   05-07-07 00:47

За 40 лева го отнасям като куцо пиле домат...

Автор: d256h   
Дата:   05-07-07 09:29

Който колекционира камерки знае, че има минимален предел, под който няма смисъл да продава. С 50лв нито ще забогатее, нито ще обеднее продавача. Щом камерката се съхранява добре още 50 години ще си изкара. И понеже е форум за дискусии по време на продажба/покупка и аз ще си тупна мнението. =============
Не продавай под 50лв заради принципа. Който му трябва твоята камерка и има желание да притежава такава, ще намери начин да събере парички и да я купи!
=============

[smilie24]

Дата:   05-07-07 10:38

d256h напълно прав си и аз съм на същото мнение.Може би трябваше да напиша цена 60лв до сега щях да съм го продал за 50 без проблем.Май проблемът е в това да се свали от обявената цена.Като знам аз какви пари давам за нещата,които искам ми се струва смешно да се пазариш за 5-10лв.

Дата:   05-07-07 12:06

В този форум и в частност базара, подбиването на цената, спаменето и пазаренето са си станали традиция...

Това е особенно неприятно когато продаваш... Много продавачи не издържат на психоатаките и свалят цената...

Така че, за пазаруване тук си е много добре, но продаването е проблем...

Успех иначе в продажбата...

/като говориме за цени, преди няколко дни си купих от форума тяло зенит 122 за 10 лв, а днес мисля да взема един Хелиос 44М за 15лв, така че, не мисля, че 50 лв за Зенит е цена - подарък.../

Публикацията е редактирана (05-07-07 12:15)

Дата:   05-07-07 14:31

Аз преди няколко месеца купих Зенит ТТЛ + Хелиос 44/М4 + някаква руска светквица + макропръстени за 32 лв. Наистина нямам идея каква е разликата със този 12СД и ми е интересно. А подкрепям и chris73 за психо атаките. Много ме е яд когато някой купи нещо от Базара и после тръгне да го продава през 10-20 лв. Кокошкарско ми изглежда просто. Аз също съм потърпевш от тези психо атаки и съм продал неща на цени по-ниски от нормалните. А апарата наистина не го искам за търговия а за себе се защото от време на време ми се щрака и с лента и Зенитчето е перфектно за това ми желание. Поздрави на всички и ако продавача реши нещо да драска ЛС [shtrak] [shtrak] [shtrak] [beer]

Автор: nenavladi   
Дата:   05-07-07 16:12

Още ли го продаваш и на каква цена

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР