Автор: Eurex60
Дата: 14-10-11 00:09
Към bekis:
Всъщност има начин да се провери на колко кадъра е апарата, но предвид вида му е безсмислено да се дават 40 лв за услугата. Така са ми казвали - има начин.
Гаранцията от никон е 150 000 кадъра. По самия затвор си личи колко е употребяван - много малко. Относно риска има никони, които са в базара за 200 лв в мноого по-окаяно състояние и ти гарантирам, че в близките 2-3 години няма да сдадат багажа. Не карам никого насила каквото и да било. В и-бей подобни тела вървят по 300, 400 и нагоре лири. Няма гаранция и за тях. Ако намериш такива ф5-ци за по 200лв драсни едно лс та да си купя 10-тина... за да имам украса за коледната елха - ще е много яко :).
Относно продажбата - в нужда съм инак не бих го продал, при положение, че преди година го купих за доста повече...
За оибидно обидно ми е.
Това ми е 4-та или 5-та ф5, не че не съм си патил с дефекти, ама съвсем дребни и незначителни - човек се учи докато е жив, но никога не съм си мислил, че такъв апарат ще спре да функционира. НИКОГА.
Хоратая предлагат по-употребявани ф4-ки за 100лв по-малко - що не им предложиш 120лв. ФМ2 колко е според теб... някъде около 50-60?
Сериозно - ако видиш някъде за такива цени в добро състояние такива апаратчета - стига да не са се удряли челно в тролей - драсни едно лс.
10Х в аванс, за което.
Публикацията е редактирана (14-10-11 00:12)
|
|