Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon F65
Автор: didkomir   
Дата:   26-08-10 11:00

Продавам Никон Ф65 + грип за батерии + обектив Тамрон 28-120мм (работи и с дигитални апарати Никон)- Купен е чисто нов от Щатите май месец т.г - изщракани са точно 3 ленти с него!
Цена на комплекта 350 лв! Подлежи да договаряне!
bitieto@yahoo.com - Даниел

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon F65
Автор: DeyanStefanov   
Дата:   27-08-10 21:28

и защо се отказваш?
иначе добра оферта... за каква отстъпка може да се говори?

Дидо

Дата:   28-08-10 12:58

Otkazvam se, za6toto ne sym dovolen ot relultata, kogata snimkite sa skanirani i ne moga, vijdal sym mnogo dobri rezultsati i zatova se zaribih za analgov aparat. Kopiram gi na disk v Kodak-a na Vitoshka, 6otot 4uh 4e tam skenera bil mn dobyr, no 4estno kazano ne sym dovolen. Ako znae6 ne6to pove4e za tova kazvai, molq. A ina4e moga da padna do 320 lv!

Автор: npelov   
Дата:   16-09-10 23:46

:) Недей да ми убиваш амбицията. Още не съм извадил първия филм от моя.

Да не би да си снимал с кофти филм? Разпитай във форума и вземи хубав филм, изщракай го и ела напиши тук, че си сгрешил.

успех!

Дата:   19-09-10 16:41

ПОСЛЕДНА И КРАЙНА ОФЕРТА ЗА КОМПЛЕКТА 300 ЛВ!!!!
тел 0882206331

Автор: yavorberov   
Дата:   24-09-10 23:08

Я тука да се вметна не като купувач, а като снимач с ленти.
didkomir Апаратчето Ви е супер, Имам Ф55; Ф60 и ф80, всичко зависи от лентата и обектива. И с трите резултатите (когато има такива) са прекрасни, но на хартия. За това не гледайте скановете на монитора, а ги вадете на хартия, гланц да речем 13/18 не е толкова скъпо, а кефът е голям (аз даже вместо индекс принт си ги пускам директно 9/13 и след това си избирам за по-големия формат) - просто снимката е измислена да е на хартия, а не на монитор.
Ползвайте Фуджи Суперия 200 или 400/само те от големите останаха с прясна стока/, не дръжте да ги проявяват бързо, а когато е възможно с прясна химия. Не оставяйте лентата непроявена дълго време, след като я изснимате, дайте я за проявяване възможно най-скоро /по възможност в деня, след като сте заснели последния кадър/. Експериментирайте тогава резултатите са неочаквани и в много случаи изненадващо приятни. И ако не са Ви толкова необходими парите си задръжте апарата и щракайте, аз сигурно съм похабил 20-30 ленти докато влезна в пътя.
Желая Ви Успех.

Автор: asenr   
Дата:   24-09-10 23:29

И смени тамрона с никор [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР