Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотография в НАТФИЗ.
Автор: jazz_tonite   
Дата:   11-03-04 21:54

четох една тема тук, но бих искал да задам един въпрос към някой който е наясно.

как мога да се подготвя за кандидастване тази година там, за специалност фотография, и какви биха били шансовете ми, ако досега не съм се занимавал с това?

благодаря предварително, на всички полезни отговори [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Фотография в НАТФИЗ.
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   11-03-04 22:03

jazz_tonite - тази година...при положение, че не си се занимавал - забрави, /ако ще е през главния портал/[smilie3]
Другият вариант е ти да научиш част от нещата, фотографи да ти направят снимките и ти обяснят, как да ги защитиш...да го позазубриш. Да те подготвят за няколкото практически изпита горе-долу.
Конспекта е направен така, че ти трябва да имаш солидна теоретическа и практическа подготовка, и фотографска култура, за да разчиташ, че ще се бориш сам. (освен ако критериите не са високи, като конспекта)[smilie3]
Познавам фотографи, които са си излезли от там ненаучени, та да не те отчайвам много [smilie3]

Автор: mik   
Дата:   11-03-04 22:34

podobre e da se zapi6e6 na nqkoi kurs mai 6te ti e pove4e ot dostata4no i tam moje da se izgradi6 kato fotograf a ne samo da kazva6 4e si zavar6il natfiz! Te mai tam samo se pravat na veliki mai ako se ne laja! No i 6te ti dade pove4e informaciq otkolkoto edin kurs ama i mnogo ama mnogo i izli6na, kakto e v cqloto obrazovanie v BG! Na mene li4no mi e pisnalo da u4a izli6ni gluposti vse!!!!

Автор: snooper   
Дата:   11-03-04 23:02

Za tazi godina - zabravi prosto, nameri si druga vratichka- kursove i t.n. - za sebe si sum razbral, che nai-dobre mi e sam da se podgotviam za tam - v NBU moje s dosta po-posredstveni znania da vlezesh, no i obrazovanieto e sashto posredstveno, a parite sa si seriozni (nad dva bona taksi na godina) ...
A kakto kaza - Mobby, pak mojesh da si izleseh nenauchen, zavisi ot choveka i kusmeta...

Автор: dobber   
Дата:   11-03-04 23:04

v NBU sa dobri, no e skupo

Дата:   11-03-04 23:17

tuk beh pisal za plachevnoto polejenie na NBU, no ne shta pak da podhvashtem staria bezmislan spor - koito mu se nabutva znae kade e

Публикацията е редактирана (11-03-04 23:18)

Дата:   11-03-04 23:44

Познавам фотографи, които са си излезли от там ненаучени - но това явление го има във повечето ни уч.заведения, то е до човек. Важното е, че ще имаш възможността да се учиш, и дисциплината - всеки ден да усвояваш и приятна и неприятна материя, нужно е и е по-добре, отколкото да се занимаваш само с откъслечни неща, дето ти харесват, курсове и др. - така не се става професионалист. А това дали ще излезеш научен, е до човека...но ти първо влез. Залегни над книгите и апаратите, и догодина, ако още имаш желание опитай през портала, с вдигната глава [smilie3] Не разчитаи обаче много, че като излезеш с образованието и уменията, надявам се, и пред теб ще има много отворени врати - у нас не е така, за съжаление.
А за НБУ..хъмм..ако имаш пари, много пари.

Дата:   11-03-04 23:49

vednij da sum saglasen s Mobby...

Дата:   11-03-04 23:55

snooper , вероятно съм сгрешил всичко тогава, щом си съгласен [smilie7] [smilie18]

Дата:   12-03-04 00:11

hah, nidei sega, tamun sum kulturen oshte...

Автор: BoneCollector   
Дата:   12-03-04 00:41

Хаха :)
По законите на мърфи ако един експеримент е протекъл успешно, то значи има повреда в апаратурата :)))

Автор: junior   
Дата:   12-03-04 01:36

Bone - ти си инженер, нали???

Автор: BoneCollector   
Дата:   12-03-04 14:35

Какъв инженер ?
Ученик съм още :)))