Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До колегите със S1 IS ...
Автор: Cyril   
Дата:   13-01-05 12:51

Съжалявам, ако се е дискутирало преди, но не намерих...
Проблемът е, че когато светкавицата е на Auto и натисна бутона за снимане, самата светкавица не се отваря. Върнах към фабрични настройки - същото. Дали някой е имал подобен проблем и евентуално решение.
Апаратът е сравнително нов - на няколко месеца и не е снимал повече от 500 снимки.
Благодаря

Публикацията е редактирана (13-01-05 12:52)

Отговори на това съобщение
 Re: До колегите със S1 IS ...
Автор: ZENTEX   
Дата:   13-01-05 13:39

Probvai dali moje da se otvori prinuditelno.Svetkavicata pri tozi model ne moje da se otvaria rachno.Pri opit za rachno otvariane se izkriviava edin lost i togava elektromagnita ne moje da ia osvobodi ili aparata izobshto ne moje da ia opoznae.Lesno otstranim defekt...[smilie7]

Дата:   13-01-05 14:21

Срам ме е[smilie2], но не намерих откъде да задам принудително отваряне.[smilie11] [smilie11] [smilie11]

PS
Оправих се с настройките, но и принудително не се отваря. Когато доближа ухо се чува леко прищракване от светкавицата в момента, когато трябва да се отвори. Апаратът е гаранционен и за мен беше важно да разбера, дали аз греша някъде или си е дефект. Все пак жалко - още преди да започне експлоатацията и .... дефект.[smilie10] [smilie10]

Публикацията е редактирана (13-01-05 14:37)

Дата:   13-01-05 14:32

Mini na rejim"P" i zadai postoianno vkliuchena svetkavica.Ako na se otvori znachi e blokirala[smilie7]

Дата:   13-01-05 14:41

Оопс.. Докато си редактирах предното мнение си отговорил[smile] Като се замисля това блокиране се получава за втори път, като оправянето след първия стана от самосебе си. Тогава се получи по средата на "серия" снимки и със сигурност не съм опитвал да отварям ръчно светкавицата.

Публикацията е редактирана (13-01-05 14:58)

Дата:   13-01-05 14:51

ZENTEX, извинявай за ламерския въпрос, ама сигурен ли си, че проблемът не е софтуерен[smilie2] ? Виждам, че има по-нов фърмуер за този апарат.

Дата:   13-01-05 14:57

Edva li e softuer.Tova sas svetkavicata se poluchava dosta chesto pri S1-nepravilnoto otvariane.Ako ne mojesh da se spravish zvanni edin tel.

Дата:   13-01-05 15:01

Респект... за предложението[smile], обаче е гаранционен и ще трябва да го нося в ПАН сервиз, където е гаранцията.

Дата:   13-01-05 15:32

Az sam v Pan service[smilie7]

Автор: stoevmobile   
Дата:   13-01-05 19:56

Cyril,
при мен отваря се при всякакво поискване, в ръчно или автоматично.
ZENTEX ще пие бира в твоят случай.....

Дата:   13-01-05 20:19

Късметлия съм[shtrak].
И бира ще има[beer] [beer] [beer] ...

първа  назад  1     всички  напред  последна